بازدید 16385

مسابقه استعداد یابی ،فرصتی برای همه استعداد های کشف نشده

تحولی که اخیرا در این نوع از برنامه ها صورت گرفته است، همان فراتر رفتن آنها از قالب سنتی و رسیدن آن ها به استفاده از جریان جدید تکنولوژی در سطح آنلاین است. از سال 2009 و در پی افزایش شمار مخاطبان این گونه از برنامه ها سایت اشتراک ویدئو یوتیوب نیز مراحل پایانی این مسابقات را به صورت زنده پخش می‌کند تا سراسر دنیا بتوانند این مسابقات را مستقیم ببینند.
کد خبر: ۵۲۶۵۴۷
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۹ 24 August 2015

دنیای تکنولوژی مرزهای سنتی را به شدت در هم نوردیده است و با ایجاد چهارچوب های نوین و جدید در عرصه تعاملات اجتماعی و انسانی نگرش های نوینی را در عرصه های مختلف رقم زده است. فرصت های به وجود آمده از پس ایجاد ساختار های جدید و تولد نگرش های نوین در این حوزه منجر به آن شده است عرصه های مختلف انسانی اعم از سیاست تا اقتصاد و فرهنگ و اجتماع شاهد نوعی از ترکیب بندی جدید باشند که بسیار متفاوت با ساختاره ای سلسله مراتبی و هرمی دوره های دیگر تاریخی انسانی است.

یکی از این موارد که با خلق تکنولوژی های جدید از یک سو و در دست قرار گرفتن آنها به شکلی گسترده برای همه افراد از سراسر دنیا بسیار مورد توجه است، خلق فرصت های برابر و یکسان برای کاربران تکنولوژی در تعاملات آنها به شکل های خاص و عام است. دنیای تکنولوژی با به هم ریختن مرزهای قدیمی، این فرصت را در اختیار همگان قرار داده است که با در اختیار داشتن گستره ای وسیع برای معامل و ارتباط، خود را بیش از گذشته از حاشیه ها به متن برسانند.

شواهد مختلفی را میتوان در این خصوص پیدا کرد. نگاهی به استارت آپ ها بزرگ دنیا که اکنون به عنوان پر در آمد ترین و معتبر ترین خدمات و ابزارهای تکنولوژیک مد نظر هستند نشان از آن دارد که اغلب این نمونه ها از سوی کاربران و افراد ناشناس راه اندازی شده اند و با استفاده از ظرفیت های جدید به سرعت رشد و ترقی کرده و در جایگاه اساسی قرار گرفته اند.

اما این سطح بالای فرصت سازی در دنیای تکنولوژی است. در سطوح و لایه های پایینی حتی موضوع بسیار از این هم ساده تر است و دسترسی بیشتری برای کاربران در خصوص نشان دادن توانایی های خود به واسطه تکنولوژی های مدرن و جدید وجود دارد. یکی از این موارد مربوط به رقابت های استعداد یابی است که اکنون پای خود را از شکل سنتی مبتنی بر رسانه های یک سویه ای نظیر تلویزیون فراتر گذاشته اند و به دینای جدید تکنلوژی های چند رسان های در سطح آنلاین رسیده اند. با تحولات جدید صورت گرفته، هر کاربری قادر به معرفی شخصیت و استعداد های خود با کمترین هزینه و دردسر ممکن در سطح وسیع است.

مسابقه استعدادیابی چندین سال است در کشورهای مختلف دنیا برگزار می‌شود. این مسابقات حتی در سطح جهانی نیز برگزار شده و طرفداران بسیار زیادی دارد. این مسابقات اولین بار در سال 2006 در کشور آمریکا برگزار شد و پس از آن در کشورهای دیگر نیز رواج یافت. از ویژگی‌های مهم این مسابقه می‌توان به توانایی شرکت همگان با هر سن و موقعیتی در آن اشاره کرد.

از دیگر ویژگی‌های این مسابقات می‌توان به فرصت برابری که برای همه اقشار به منظور کشف و به رخ کشیدن استعداد ایجاد می شود اشاره کرد. معمولا این برنامه توسط هیئتی از داوران مورد قضاوت قرار می گیرد که معمولا داوران را اشخاص برجسته و چهره های بزرگ در هر رشته تشکیل می‌دهند. به این ترتیب رفته رفته این برنامه طرفداران زیادی پیدا کرد و استعدادهای زیادی در جریان برگزاری این مسابقات کشف شدند.

اما تحولی که اخیرا در این نوع از برنامه ها صورت گرفته است، همان فراتر رفتن آنها از قالب سنتی و رسیدن آن ها به استفاده از جریان جدید تکنولوژی در سطح آنلاین است. از سال 2009 و در پی افزایش شمار مخاطبان این گونه از برنامه ها سایت اشتراک ویدئو یوتیوب نیز مراحل پایانی این مسابقات را به صورت زنده پخش می‌کند تا سراسر دنیا بتوانند این مسابقات را مستقیم ببینند.

این موضوع دو نکته مثبت اساسی را همزمان برای این برنامه ها به دنبال داشته است، یکی افزایش شمار مخاطبان و فراگیری گسترده تر آن در سطح جهانی و از سوی دیگر پایین آوردن هزینه های دسترسی. ضمن آنکه قدم های جدید برای برگزاری این نوع از رقابت ها نیز نشان از حرکت های سریع تر و مهمتر در استفاده از بسترهای تکنولوژی میباشد.

در ایران نیز این مسابقات از سال گذشته و از سوی وب سایت اشتراک ویدئو آپارات برگزار شده است. این نوع اقدام در برگزاری این مسابقات یک ابتکار جدید بود که با استفاده از همین بسترهای تکنولوژیک رقم خورد. ابتکار جدید وب سایت آپارات در این مورد است که هزینه های شرکت در این گونه از مسابقات را برای همه شرکت کنندگان عملا به صفر نزدیک کرده است و از سوی دیگر با استفاده از گستردگی نفوذ اینترنت در اکثر مناطق ایران، فرصتی برای همه علاقمندان و استعدادهای خلاق برای شرکت در این مسابقات فراهم کرده است.

این مسابقات برای اولین بار در سال 93 برگزار شد و علاقه‌مندان با ارسال ویدئو استعداد خود را به نمایش گذاشتند. استعدادهایی که در 5 بخش بازیگری، خوانندگی، ورزشی و طنز به محک گذاشته شدند. در مسابقات سال گذشته نزدیک به 3000 ویدئو برای این مسابقه به آپارات ارسال شد که در مجموع بیش از 3 میلیون بار این ویدئوها دیده شد. در پایان ویدئوها توسط داوران که همانند سایر کشورها از میان چهره‌های محبوب و سرشناس انتخاب شده بودند، بررسی و برندگان مشخص شدند.

حال بعد از گذشت تقریبا یک سال از برگزاری اولین دوره این مسابقات، سایت آپارات برای بار دوم اقدام به برگزاری این مسابقات کرده است.

فرصتی برای همه استعداد های کشف نشده

این مسابقات در بخش های بازیگری، استعداد عجیب، استعداد ورزشی و خوانندگی پاپ و سنتی در حال برگزاری است و داوری این دور از مسابقات را کمال تبریزی برای بازیگری، رضا رشیدپور برای استعداد عجیب، مزدک میرزایی برای استعداد ورزشی، حسام الدین سراج برای خوانندگی سنتی و روزبه نعمت اللهی برای خوانندگی پاپ به عهده دارند.

برای هریک از برندگان جوایز ارزنده‌ای نیز با توجه به رشته‌ای که در آن شرکت می‌کنند در نظر گرفته شده است. برای برنده بازیگری، سفر به جشنواره کن فرانسه، برای برنده ورزشی سفر به فینال جام باشگاه‌های اروپا، برای دو نفر برنده خوانندگی سفر به کنسرواتوار اتریش و سفر به ونیز ایتالیا در نظر گرفته شده است. نفرات دوم و سوم و منتخب مردمی هر رشته نیز جوایز ارزنده‌ای دریافت می‌کنند.

علاقه‌مندان می‌توانند از طریق سایت آپارات و نشانی www.aparat.com/talent94 اطلاعات لازم برای شرکت در این مسابقات را بدست آورند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل