صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

مالک، مدیرعامل سیاه‌جامگان شد

کد خبر: ۵۰۹۴۵۰
| |
2861 بازدید
تغییرات در باشگاه سیاه‌جامگان همچنان ادامه دارد و این بار مدیرعامل مشهدی‌ها تغییر کرد.

به گزارش فارس، تیم فوتبال سیاه‌جامگان مشهد فصل گذشته با قهرمانی در گروه دوم لیگ دسته اول توانست به صورت مسقیم راهی لیگ برتر شود. مشهدی ها با هدایت محمدرضا مهاجری توانستند راهی لیگ برتر شوند اما مسئولان ترجیح دادند با او همکاری خود را ادامه ندهند و قرار است سرمربی از بین نامجومطلق و رسول خطیبی امروز انتخاب شود.

در کنار این مسئله علی عباسی پسر مالک باشگاه به عنوان مدیرعامل فعالیت خود را انجام می‌داد که قرار است در فصل جدید او کارهای فوتبالی انجام ندهد و در تهران به مسائل اقتصادی باشگاه بپردازد. به همین دلیل محمد رضا عباسی مالک باشگاه خود عهده‌دار مدیرعاملی باشگاه هم خواهد بود.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...