صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

خواننده زن ۱۹ ساله تُرک ترور شد

یک خواننده زن که در مسابقات استعدادها در تلویزیون ملی ترکیه شرکت می‌کرد، در حال تمرین در خانه‌اش در اثر اصابت گلوله به ناحیه سر مجروح شده است.
کد خبر: ۵۰۲۰۱۳
| |
8003 بازدید
یک خواننده زن که در مسابقات استعدادها در تلویزیون ملی ترکیه شرکت می‌کرد، در حال تمرین در خانه‌اش در اثر اصابت گلوله به ناحیه سر مجروح شده است.

به گزارش باشگاه شبانه، وضعیت موتلو کایای ۱۹ ساله پس از تیراندازی که اوایل روز دوشنبه در دیاربکر رخ داد، وخیم گزارش شده است. دیاربکر یک منطقه محافظه کار در جنوب شرق ترکیه است و خانم کایا بنا به گزارش ها برای آواز خواندن در مسابقه استعدادیابی "صدای او خیلی زیباست" ( Sesi Cok Guzel) به قتل تهدید شده بود. گفته می شود که مرد مسلح درون باغچه خانه بوده و از طریق پنجره به سوی داخل اتاق تیر اندازی کرده است. سیبل چان، یکی از خوانندگان معروف تركيه مربی کایا، است.

او در ماه مارس در غذاخوری یک مدرسه که محل کار  کایا بود با او دیدار کرد و او را به گروهش در مسابقات دعوت کرد. با این حال، روزنامه Posta روز یکشنبه گزارش داد که خانم کایا پس از ظاهر شدن در مسابقات به قتل تهدید شده است. گزارش شده که کایا به تهیه کنندگان مسابقات گفته بود که نگران است. مهمت کایا، پدر خانم کایا به رسانه های محلی گفته است که دخترش در حال تمرین برای مسابقه در خانه اش در منطقه ایرگانی هدف گلوله قرار گرفت.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟