صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

احتمال دو مرحله‌ای شدن هدایت تحصیلی دانش‌آموزان

کد خبر: ۴۹۹۵۸۷
| |
1712 بازدید

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: پیشنهاد سامان بخشی شاخه‌های تحصیلی در دست بررسی جدی است البته باید مراقبت کنیم که یک التهاب جدید را به نظام آموزشی و خانواده‌ها تحمیل نکنیم.

به گزارش ایسنا، علی زرافشان در پاسخ به اینکه آیا پیشنهاد سامان بخشی شاخه‌های تحصیلی و عمومی شدن پایه دهم از سال جاری به اجرا گذاشته خواهد شد اظهار کرد: این پیشنهاد اکنون در دست مطالعه و بررسی‌های جدی است تا در صورت توافق نهایی به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه شود.

وی افزود:‌ در صورت عملیاتی شدن این طرح یک تغییر عمده در متوسطه دوم اتفاق خواهد افتاد، در این صورت دوره متوسطه نظری و فنی و حرفه‌ای سه ساله می‌شوند. شکل این دو تغییر بسیار مهم است زیرا هنوز التهابات ناشی از اضافه شدن پایه ششم به مقطع ابتدایی را پشت سرنگذاشته‌ایم و باید تدبیر کنیم که یک التهاب جدید را به نظام آموزشی و خانواده‌ها تحمیل نکنیم.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این اقدام در بحث هدایت تحصیلی نیز تاثیر می‌گذارد گفت: اگر در پایه دهم عمومی، دانش آموزان ابتدا در سه شاخه علوم پایه، انسانی و فنی تحصیل کرده و سپس وارد رشته‌های تخصصی شوند، هدایت تحصیلی دومرحله‌ای می‌شود که باید به این موضوع هم توجه کرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟