صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تداوم تجاوز نظامی علیه یمن برای هفتمین روز

جنگنده های سعودی برای هفتمین روز به تجاوزگری نظامی خود علیه مناطق مختلف یمن ادامه داده و شمار دیگری از شهروندان یمنی را شهید یا زخمی کردند.
کد خبر: ۴۸۶۹۵۱
| |
3112 بازدید
جنگنده های سعودی برای هفتمین روز به تجاوزگری نظامی خود علیه مناطق مختلف یمن ادامه داده و شمار دیگری از شهروندان یمنی را شهید یا زخمی کردند.

به گزارش شبکه العالم، جنگنده های سعودی در تجاوزگری خود به یمن تاسیسات حیاتی و مناطق مسکونی در شهر صنعا پایتخت و استان های صعده، الحدیده، تعز، حجه و مارب را بمباران کردند که به شهید و زخمی شدن شماری از مردم منجر شد.

دفتر وزارت بهداشت در استان الحدیده اعلام کرد که دولت سعودی در تازه ترین جنایت خود 29 نفر را در جریان بمباران یک کارخانه فرآورده های لبنی و مواد غذایی در این استان شهید یا زخمی شدند.

جنگنده های سعودی همچنین بندر میدی در استان حجه را هدف قرار داده که به شهید شدن شش نفر و زخمی شدن چهار نفر دیگر منجر شد.

در منطقه یریم در استان «اب» نیز جنگنده های متجاوز یک پایانه پخش فرآورده های نفتی را هدف قرار دادند.

برخی منابع در وزارت دفاع یمن نیز از استفاده ارتش سعودی از سلاح های ممنوع شده در سطح بین المللی علیه ملت یمن خبر دادند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟