صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عراقچی:‌مذاکرات در‌نهایت پیچیدگی دنبال‌می‌شود

معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: گفتگوها در نهایت پیچیدگی ادامه دارد ،در دو دور گذشته پیشرفت داشتیم و در این دور از گفتگوها هم به پیشرفت امیدواریم.
کد خبر: ۴۸۴۷۷۶
| |
4917 بازدید
معاون وزیر امور خارجه کشورمان گفت: گفتگوها در نهایت پیچیدگی ادامه دارد ،در دو دور گذشته پیشرفت داشتیم و در این دور از گفتگوها هم به پیشرفت امیدواریم.

 عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در پایان بخش اول چهارمین دور گفتگوهای هسته ای با امریکا در گفتگو با خبرگزاری صداوسیما در محل مذاکرات در شهر لوزان سوییس افزود: مباحث بعضا به شکل خوبی پیش می رود و برخی راه حلها هم روشن تر شده و در برخی موارد هنوز به کار بیشتر نیاز است.

وی با بیان اینکه امیدوار به پیشرفت در این دور از مذاکرات هستیم، گفت: هنوز نمی شود پیش بینی کرد که آیا قطعا می شود در همه موضوعات به راه حل رسید یا نه، و اگر به راه حل برسیم چگونه و چه زمان خواهد بود.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به گمانه زنی هایی که درباره مذاکرات می شود، افزود: درصدهایی که عنوان می شود یا حرف هایی که گفته می شود هیچ کدام ملاک نیست و فقط می توانم بگویم با توجه به فضایی که وجود دارد نظرات تغییر می کند.

عراقچی تصریح کرد: با این حال ما تلاش خودمان را برای دست یابی به پیشرفت انجام می دهیم.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟