صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خرسندی بان‌کی‌مون ازتلاش برای حل‌بحران اوکراین

دبیرکل سازمان ملل متحد با صدور بیانیه ای از تلاش رهبران کشورهای روسیه، آلمان، فرانسه و اوکراین در جهت دستیابی به راه حلی برای خاتمه بخشیدن به بحران اوکراین قدردانی کرد
کد خبر: ۴۷۴۹۳۳
| |
2649 بازدید
دبیرکل سازمان ملل متحد با صدور بیانیه ای از تلاش رهبران کشورهای روسیه، آلمان، فرانسه و اوکراین در جهت دستیابی به راه حلی برای خاتمه بخشیدن به بحران اوکراین قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که طرفین درگیر به تعهد خود مبنی بر استقرار آتش بس کامل در شرق این کشور عمل کنند.

به گزارش ایرنا، بان کی مون روز پنجشنبه با صدور بیانیه ای که توسط سخنگوی وی قرائت شد ضمن ابراز خرسندی از تلاش های مستمر کشورهای شرکت کننده در گفت وگو های نورماندی 4 و توافق صورت گرفته، اظهار داشته است که وی تلاش های سیاسی فشرده ای که طی دو روز گذشته از سوی شرکت کنندگان در این گفت وگوها به عمل آمده را از نزدیک زیر نظر داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دولت کیف و رهبران گروه های مخالف این دولت به تعهدات خود در چهارچوب توافقنامه آتش بس مینسک که در سپتامبر سال گذشته به امضای طرفین رسید عمل کرده و راه را برای برقرار صلح کامل در این کشور هموار نمایند.

بان کی مون بار دیگر تاکید کرد که سازمان ملل متحد به هر طریق ممکن و مورد نیاز در راه تحقق صلح و آرامش در کشور اوکراین تلاش خواهد کرد.

اشتراک گذاری
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
آخرین اخبار