فکر نمیکردم کشتیهای اوپن این قدر سنگین باشد
تقوی: میخواهم در وزنی المپیکی کشتی بگیرم
کد خبر: ۴۷۳۴۰۳
| | 1960 بازدید
آزادکار وزن ۷۰ کیلوگرم کشورمان گفت: قصد دارم در وزنی المپیکی روی تشک بروم و به همین دلیل یا باید به یک وزن بالاتر بروم یا در وزن پایینتر کشتی بگیرم.
مهدی تقوی در گفتوگو با تسنیم، در خصوص کسب مقام نخست وزن 71 کیلوگرم مسابقات عمومی کشور (اوپن) اظهار داشت: فکرش را نمیکردم که مسابقات سطحش این قدر بالا و کشتیها به این میزان سنگین باشد.
وی افزود: تمام شرکت کنندهها خوب بودند و فشار زیادی به من وارد شد، البته خوشحالی من از این است که توانستم سهمیه مرحله نهایی انتخابی تیم ملی را بگیرم و از هم اکنون تمام فکر و ذکرم حضور موفق در مرحله نهایی انتخابی تیم ملی است.
دارنده مدال طلای کشتی آزاد جهان در سال 2009 و 2011 در خصوص اینکه از این پس قرار است در چه وزنی روی تشک برود، خاطرنشان کرد: تنها میخواهم در مرحله آخر کشتی بگیرم و سهمیه را به دست آورم. تمام زورم را زدم برای انتخابی مرحله آخر تیم ملی ولی اکنون باید با خادم و کادر فنی مشورتی انجام دهم تا شاید وزنم را تغییر دهم.
تقوی ادامه داد: خودم هم نمیدانم که به یک وزن بالاتر بروم یا در وزنی پایینتر کشتی بگیرم اما میخواهم در وزنی المپیکی حاضر شوم تا برای المپیک آماده و مهیا شوم. قبل از این نیز گفته بودم که هدفم موفقیت در المپیک است و به همین دلیل باید در وزنی المپیکی کشتی بگیرم.
وی عنوان کرد: حضور در مسابقات اوپن کسب سهمیه آخر انتخابی تیم ملی بود و جدا از آن قصد داشتم تا بدنم به شرایط مسابقه باز گردد و شرایط کشتی گرفتن را تجربه کنم.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


