میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یک استعفای دیگر در وزارت صنعت

کد خبر: ۳۹۶۸۷۳
| |
12067 بازدید

پس از استعفای یزدان سیف از مدیرکلی تامین و توزیع کالای وزارت صنعت و تجارت، دوست حسینی نیز از قائم مقامی وزیر استعفا داد.

در این باره یک مقام مسوول در وزارت صنعت و تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: دو هفته پیش دکتر دوست حسینی استعفای خود را تقدیم وزیر کرد و از آن زمان تاکنون در سمت خود فعالیت ندارد.

به گفته وی پیش از این نیز یزدان سیف، مدیرکل تامین و توزیع کالای وزارت صنعت و تجارت استعفای خود را تقدیم وزیر کرده و اصغر فغفوری جانشین وی شده بود.

دوست حسینی پیش از این نایب رئیس اتاق بازرگانی تهران بود که با منصوب شدنش در سمت قائم مقامی وزیر از دبیر کلی اتاق تهران نیز استعفا داده بود.

دلیل این استعفاها هنوز مشخص نیست.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت