درگیری مسلحانه در جاده ریگان-ایرانشهر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از مرگ یک زن و کودک در درگیری مسلحانه در محور ریگان- ایرانشهر خبر داد.
کد خبر: ۳۹۰۵۴۷
| |
20887 بازدید

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از مرگ یک زن و کودک در درگیری مسلحانه در محور ریگان- ایرانشهر خبر داد.

به گزارش مهر کاووس محمودی از درگیری مسلحانه روز گذشته در کیلومتر 10 محور ریگان- ایرانشهر خبر داد و اظهار داشت: این درگیری مسلحانه در ساعت 20 و پنج دقیقه شب گذشته در روستای جزان خاص بین دو نفر رخ داد که متاسفانه منجر به فوت دو نفر شد.

وی تصریح کرد: در این درگیری یک زن 45 ساله و یک دختربچه 10 ساله جان خود را از دست دادند که بلافاصله نیروی امداد جاده‌ای هلال احمر به محل اعزام شدند و این درگیری در ساعت 21 و 25 دقیقه پایان یافت.


اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا قبض‌های برق شگفت زده‌تان کرد؟
الی گشت