ستاد ویژه مزد ۹۳ آغاز به کار کرد

کد خبر: ۳۶۸۵۱۲
| |
4977 بازدید
مسئول کمیته دستمزد انجمن‌های صنفی کارگران با اشاره به اینکه ستاد ویژه مزد ۹۳ آغاز به کار کرده است گفت: به طور کلی دستمزد سال آینده کارگران را در راستای ماده ۴۱ قانون کار دنبال خواهیم کرد.

مسعود نیازی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به آغاز جلسات کمیته دستمزد سال آینده کارگران گفت:کارگران اجرای دقیق ماده 41 قانون کار (تامین سبد معیشت و تحقق افزایش دستمزد به میزان نرخ تورم) را دنبال می کنند و در همین راستا نرخ‌های تورم اعلامی بانک مرکزی و مرکز آمار ایران در تعیین حداقل دستمزد سالیانه لحاظ می‌شود.

مسئول کمیته دستمزد ادامه داد: با توجه به ضرورت و اهمیت تعیین حداقل دستمزد برای 1393 و دفاع از حقوق کارگران زحمتکش، در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ارسال فرم‌های مربوط به حداقل معیشیت خانواده‌های کارگری به دفاتر انجمن‌های صنفی خواستار جمع‌آوری اطلاعاتی برای تعیین دستمزد سال آینده کارگران هستیم.

وی ادامه داد: با آغاز به کار نشست‌های ستاد ویژه مزد 93، کارشناسی های میدانی در استان‌ها برای بررسی وضعیت معیشت و تغییرات قیمت اقلام مصرفی خانوار شروع شده است.

نیازی تاکید کرد: در طول سالهای اخیر با وجود تلاش و پیگیری های فراوان کارگران به منظور افزایش حداقل دستمزدی متناسب با نرخ تورم و تامین کننده معیشت خانوار کارگری؛ این خواسته از سوی دولت و کارفرمایان مورد حمایت واقع نشد و این مسئله باعث ادامه اختلاف بین دستمزد مصوب شورای عالی کار و هزینه های واقعی خانوار کارگری شده است که امیدواریم این مشکل امسال دیده نشود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟