قالیباف به دیدار احمدی نژاد رفت

کد خبر: ۳۵۵۴۵۲
| |
27824 بازدید
چند ماهی از پایان عمر دولت دهم می گذرد و محمود احمدی نژاد و اعضای دولتش در این مدت در ساختمان لادن تهران که عنوان "دفتر رئیس‌جمهور سابق"‌ را یدک می کشد، مشغول فعالیتند که تعدادی از مسئولان نیز در این ساختمان رفت و امد دارند.
 
سایت «دانا» مدعی شد : در آخرین اتفاق مهم که در روزهای گذشته رخ داد، قالیباف در این ساختمان به دیدار احمدی نژاد رفت.
 
بنابراین گزارش، در این دیدار صمیمی که حدود ۲ ساعت به طول انجامیده، مسائل مهم سیاسی، اجتماعی کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته و هر دو نفر با مرور خاطرات گذشته به رفع کدورت‌ها پرداختند.
 
شهردار تهران در پایان این دیدار از احمدی نژاد خواسته است تا مشکلات و موضوعات شهری و اجتماعی که مردم در مراجعات شخصیشان به وی می دهند را به او ارجاع دهد تا پیگیری ویژه نماید.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟