تمرکز و دقتعمل با مصرف نان سبوسدار
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۸ 02 November 2013
کد خبر: ۳۵۵۲۱۹
| ۱۱ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۰۸ 02 November 2013
| یک کارشناس تغذیه گفت: علت علاقه به مصرف نان سبوسدار در میان افرادی که غالباً کار فکری میکنند به این دلیل است که ویتامین b2 و نیاسین موجود در آن موجب تمرکز و دقت عمل میشود.
به گزارش ایسنا، گلزار مولایی اظهار کرد: در نان سبوسدار به طور میانگین دو برابر ویتامین، مواد معدنی و مواد فیبری نسبت به نان سفید وجود دارد که این مزیت برای رفع گرفتگی روده و یبوست موثر است.
وی با بیان اینکه این مواد جزء مواد غذایی مطلوب باکتریهای روده هستند که علیه امراض میکروبی روده اقدام میکنند و سیستم ایمنی بدن را فعال میکند، تصریح کرد: مواد فیبری موجود در نان سبوسدار، کلسترول و مواد سمی حاصل از تجزیه مواد غذایی را جذب کرده و از روده دفع میکنند.
مشاور تغذیه تصریح کرد: منیزیم موجود در نان موجب تقویت ماهیچههای روده میشود و از دردهای ماهیچهای جلوگیری میکند.
مولایی ادامه داد: علت علاقه به مصرف نان سبوسدار در میان افرادی که غالباً کار فکری میکنند به این دلیل است که ویتامین b2 و نیاسین موجود در نان سبوسدار باعث تمرکز و دقت عمل شده و شادابی و خوشحالی را در انسان به وجود میآورد و استفاده از نان سبوسدار برای کودکان مخصوصآ در دورانی که سلولهای عصبی در حال رشد هستند بسیار مفید است چرا که آهن موجود در آن سبب باهوشی و رفتار خوب کودکان میشود.
مشاور تغذیه بیمارستان آیتالله طالقانی ایلام توصیه کرد: بهتر است از نان سبوسدار که با خمیر ترش تهیه میشوند، استفاده کنند چون آرد سبوسدار دارای مادهای است بنام «فیتین» که مواد معدنی مثل آهن، منیزیم و یا کلسیم را جذب کرده و مانع استفاده بدن از آنها میشود.
مولایی با بیان اینکه نانواییها برای تهیه سریع نان از خمیر مایه و جوش شیرین استفاده میکنند و همین عمل مانع تجزیه فیتین و در نتیجه مانع جذب آهن، منیزیم و کلسیم میشود، خاطرنشان کرد: استفاده از جوششیرین در تهیه نان نانواییها، بدن انسان بخصوص مردان را با کمبود آهن روبرو میکند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.