صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

«گوجه سیب» تولید شد

کد خبر: ۳۴۹۲۵۷
| |
27870 بازدید
|
۶

یک شرکت کشاورزی در انگلیس، گیاهی را رشد داده است که همزمان سیب زمینی و گوجه فرنگی تولید می‌کند.

به گزارش مهر، این گیاه که توسط شرکت تامپسون و مورگان کشت داده شده است، TomTato گوجه سیب نام دارد و نتیجه مهندسی ژنتیک نیست، بلکه گیاهی است که در بخش بالایی آن گوجه فرنگی و در بخش پایینی سیب زمینی سفید می‌روید این دو محصول کشاورزی در ساقه به هم پیوند زده شده‌اند.

در حالی که امکان خلق چنین گیاهان دو رگه‌ای از سال‌ها پیش وجود داشته اما طعم گوجه‌های به دست آمده آنها از سطح مطلوب برخوردار نبوده است اما این محصول جدید پژوهشگران انگلیسی عطر و طعم بسیار خوبی دارد.

بر اساس اعلام این شرکت میوه‌های "گوجه سیب" از نظر محتوای قندی بسیار بالاتر از گوجه فرنگی‌هایی است که در فروشگاه‌ها به فروش می‌رسد و میزان اسیدیته آنها در سطح بهترین و لذیذترین گوجه فرنگی‌های موجود در بازار است.

سیب زمینی این گیاه نیز برای طبخ‌های مختلف از جمله پختن در آب، سرخ و برشته کردن مناسب هستند.

این گیاه می‌تواند یک فصل رشد، دوام بیاورد و 500 عدد گوجه فرنگی و دو کیلوگرم سیب زمینی تولید کند.

شرکت تامپسون و مورگان اعلام کرد این نخستین بار است که رقم دورگه سیب زمینی و گوجه فرنگی به طور تجاری تولید می‌شود. این محصول از ماه مه آینده با قیمت 24 دلار روانه بازار این کشور می‌شود.

در عین حال شرکت دیگری نیز در نیوزیلند، هفته جاری گیاه مشابهی را عرضه می‌کند. این محصول توسط شرکت "خوراکی باورنکردنی" به نام "سیب زمینی گوجه" به بازار عرضه می‌شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۵۸ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
اين بدرد ما ميخوره چون توليدش به تعادل ميرسه داستان يكسال سيب يكسال گوجه تمام ميشه اگه پياز هم بهش پيوند بزنن كه نور علي نور ميشه
رضا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
مثل گربه سگ
رسول
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
سلام اگر اخبار دو هفته پيش مملكت خودمون را دنبال مي كرديد متوجه مي شديد كه يك ايراني هم اين كار را انجام داده است. البته نمي دانم خبرش را پوشش داديد يا نه ؟
داود مظفری
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
اتفاقا چندی پیش خبری داشتید که بیل گیتس هم رفته توی کار تولید تخم مرغ گیاهی بنابراین پیشنهاد می کنم با همکاری آقای بیل گیتس مدیر عامل میکروسافت پروژهای تعریف کنند که گیاه فوق الذکر قادر به تخم گذاشتن هم بشود و بتوانیم گیاه املت را تولید کنیم.قداقداقدقدقد!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
طرحی خوب و قابل اجرا است.بویژه برای مناطق کم آب چون قابل کشت در گلدان است.
گودرزی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۵ - ۱۳۹۲/۰۷/۱۴
سال 1363 یا 1364 در مزرعه سیب زمینی در روستای گیجالی علیا واقع در شهرستان بروجرد بنده هزران از همین بوته را کشف کردم و با شوق و ذوق نمونه ای را به اداره کشاورزی وقت بردم که مهندسین همان لحظه بدون هیچ توجه یا ازمایشی اعلام کردند این بوته مریض است و قابل استفاده نیست در حالی که ما هم از سیب زمینی و هم گوجه حاصل شده مصرف کردیم و هیچ مشکلی نداشت.مشکل اکثر کشورهای جهان سوم این است که دنبال علت نمیرویم و همه چیز را معلول ذهن خود میکنیم .
خداوند قادر و توانا بما هم عقل داده است که باید به طور صحیح از ان استفاده کنیم.انشاالله
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟