صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اخراج بازيکنان گهر از هتل!

کد خبر: ۳۰۴۹۱۰
| |
5226 بازدید

پس از بازي نفت تهران با گهر تعدادي از بازيکنان تيم دورودي که در هتل پرديس کرج اقامت دارند، را به اين هتل راه ندادند.
ایسنا: پس از بازي نفت تهران با گهر تعدادي از بازيکنان تيم دورودي که در هتل پرديس کرج اقامت دارند، را به اين هتل راه ندادند.

برخي بازيکنان گهر طي تماسي با خبرنگار ايسنا اعلام کردند که اجازه ورود آنها به هتل پرديس کرج داده نمي‎شود و مدرير هتل چون از تيم طلب دارد مي‎گويد تا باشگاه تسويه حساب نکند اعضاي تيم حق ورود به اين مکان را ندارند.

هتل پرديس کرج حدود 240 ميليون تومان از گهر طلب دارد و اين بدهي به زماني بر مي‎گردد که «بهره‌‎بردار» تيم، شهرداري دورود بوده است.

پس از اين‎که هدايتي «بهره‎بردار» گهر شد هم با اين هتل قرارداد جديدي منعقد کرد اما تکليف بدهي پيشين هنوز نامعلوم است و کسي زير بار پرداخت آن نمي‎رود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟