صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آزادی ۲۸ ایرانی از زندان‌های عمان

کد خبر: ۳۰۱۶۲۵
| |
3859 بازدید
در آستانه سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب و با پیگیری‌های سفارت ایران در مسقط ۲۸ صیاد ایرانی که به دلیل ورود غیرمجاز و صید در آب‌های عمان دستگیر شده بودند، آزاد و به کشور بازگشتند.

به گزارش خبرگزاری فارس، در آستانه سی و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، با تلاش و پیگیری‌های سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسقط و مساعدت مقامات ذیربط در سلطنت عمان 28 صیاد ایرانی که به علت ورود غیرمجاز و صید در آب‌های عمان دستگیر شده بودند آزاد و به کشور بازگشتند.

این صیادان ایرانی که به علت ورود غیرمجاز به آب‌های عمان توسط گارد ساحلی این کشور دستگیر شده بودند، پس از طی مراحل قانونی و حضور در دادگاه دیروز (جمعه) به ایران بازگشتند.


مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار