صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

جزئیات جذب «معلمان‌ وظیفه»

کد خبر: ۲۹۹۷۷۷
| |
5994 بازدید
مشمولین واجد شرایط دارای برگه آماده به خدمت بدون مُهر غیبت که تاریخ اعزام آنها از اسفندماه 91 تا تیرماه 92 است، می‌توانند برای تدریس در آموزش و پرورش به عنوان «معلم وظیفه» ثبت‌نام کنند.

به گزارش فارس ، در بخشنامه به‌کارگیری معلمان‌وظیفه آمده است: از مشمولین واجد شرایط دارای برگه آماده به خدمت بدون مُهر غیبت که تاریخ اعزام آنها از اسفندماه 91 تا تیرماه 92 است، از تاریخ وصول بخشنامه لغایت تاریخ مندرج در جدول زیر، ثبت نام صورت گیرد (در صورت تکمیل ظرفیت استان در هر مرحله، مرحله بعدی منتفی می‌شود.)


مرحلهافراد مجاز برای ثبت نامپایان ثبت نام و ارسال اسامی به گزینشدریافت پاسخ گزینشارسال اسامی پذیرفته شدگان به حوزه ستادی
اولدارندگان برگه اعزام

یکم اسفندماه 91 الی 30 تیرماه 92

18 بهمن ماه 139114 فروردین 13929 اردیبهشت

1392

دومدارندگان برگه اعزام یکم اردیبهشت ماه 92 الی 30 تیرماه 92دوم اسفندماه 139129 فروردین 1392
سومدارندگان برگه اعزام یکم اردیبهشت‌ماه 92 الی 30 تیرماه 9223 اسفندماه 13917 اردیبهشت 1392


در این بخشنامه آمده است: داوطلبان ‌باید در هنگام ثبت‌نام فرم تعهدنامه رعایت شئونات شغل معلمی و رعایت ضوابط عمومی گزینش در طول مدت خدمت و همچنین فرم پرسشنامه اطلاعات فردی گزینش را نیز تکمیل و پس از الصاق یک قطعه عکس به همراه تصویر تمام صفحات شناسنامه، به مسئول ثبت‌نام تحویل دهند. 

داوطلبان باید از سلامت کامل جسمی و روحی روانی، متناسب با شغل معلمی برخوردار باشند و برگه آماده به خدمت پذیرفته‌شدگان باید ممهور به مُهر انجام واکسیناسیون باشد.

برنامه وزارت آموزش و پرورش، انتخاب مشمولینی است که کسر خدمت ندارند؛ متقاضیان در صورت ارائه اطلاعات ناصحیح و ناقص، ملزم به جبران خسارت مادی ناشی از «خروج قبل از پایان سال تحصیلی» هستند.

در این بخشنامه تأکید شده است: به‌کارگیری پذیرفته‌شدگان با مدرک تحصیلی فوق دیپلم در دوره متوسطه صرفاً در شاخه‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش به عنوان استادکار (در رشته تحصیلی مرتبط) مجاز خواهد بود.

اشتباه در ثبت مشخصات پذیرفته‌شدگان (به ویژه کد ملی)، موجب حذف فرد شده و مسئولیت آن به عهده اداره کل آموزش و پرورش استان است.

به گزارش فارس، بخشنامه به‌کارگیری معلمان‌وظیفه از سوی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شده است.



مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟