قبر مونالیزا کشف شد

کد خبر: ۲۵۹۱۶۸
|
۲۹ تير ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۹ 19 July 2012
|
3623 بازدید
باستان‌شناسان ایتالیایی پس از یک سال کاوش، سرانجام از کشف بقایای جسد مونالیزای واقعی خبر دادند.

به گزارش فارس به نقل از هرالد سان، باستان‌شناسان در دخمه صومعه‌ای در شهر فلورانس بقایای جسدی را کشف کردند که به اعتقاد آن‌ها اسکلت مدل تابلوی مشهور «لبخند ژکوند» اثر لئوناردو داوینچی در سال 1504 بوده است.

به گفته باستان‌شناسان، محل حفر قبر که با کندن لایه ضخیمی از سیمان به دست آمد، دقیقا در نقطه‌ای بود که در اسناد و نقشه‌های مربوطه ترسیم شده بود؛ مقبره‌ای که داخل یک دخمه زیرزمینی با یک دروازه و راه‌پله‌ای اختصاصی قرار داشت.

در این کاوش، باستان‌شناسان جمجمه یک زن را همراه با قسمت‌هایی از استخوان قفسه سینه و مهره‌ها کشف کردند که فرضیه مدفون شدن الگوی شاهکار هنری داوینچی در این صومعه را به واقعیت نزدیک‌تر می‌کند.

با وجود این، گروهی از محققان همچنان درباره صحت این یافته تردید دارند و اعلام نتایج نهایی را منوط به انجام آزمایش‌های دی ان ای از استخوان‌های کشف شده می‌دانند.

«لیزا جراردینی» همسر تاجر معروف ابریشم شهر فلورانس، فردی است که به اعتقاد باستان‌شناسان مدل نقاشی داوینچی در اثر معروف مونالیزا بوده است؛ زنی که پس از فوت همسرش راهبه شد و سرانجام در 63 سالگی درگذشت.

کاوش‌های این منطقه اگرچه از سال گذشته آغاز شد، اما به دلیل نبود بودجه کافی به تعویق افتاد و مجددا در ماه گذشته از سر گرفته شد.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت