صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
حسین گروسی:

نمی شود هزینه ها به دلار و درآمدها به ریال باشد

در بحث تولید ملی هنوز گام های محکم و مفیدی بر داشته نشده است
کد خبر: ۲۵۲۴۳۱
| |
2427 بازدید

حسین گروسی ،عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: موفقیت فاز دوم هدفمندی یارانه قطعا نیازمند تقویت اشتغال و تولید است و در این صورت است که توان کاهش قیمت ها و تورم را خواهیم داشت .

به گزارش  مجلس  نیوز، این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی به تنظیم در آمد با هزینه کرد ها در کشور اشاره کرد و افزود: در بحث تولید ملی هنوز ما گام های محکم و موثری برداشته نشده است، هزینه ها و در آمدها نیز باید برای مردم محاسبه شود ؛ نمی شود هزینه ها به دلار و درآمدها ی مردم ما به ریال باشد ؛ باید درآمد و هزینه تنظیم شود و در فاز دوم هدفمندی  این موضوع یکی از برنامه های اصلی دولت باشد.

 وی تصریح کرد: اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه با دولت است و دولت باید در ورود به بحث اجرایی شدن مرحله دوم که در ابهام زمانی به سر می برد سریعا بستر های لازم را فراهم کرده و انشا الله زودتر اجرایی شود.

نماینده مردم شهریار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در هدفمندی یارانه ها باید حتما به  درآمدهای  مردم توجه و در باره ی آن تجدید نظر شود ،در حقوق های پرداختی به  بازنشستگان ، کارگران و کارمندان و تعیین میزان پایه حقوق نسبت به تورم موجود دقت شود تا  مشکلات اقتصادی کمتری گریبان گیر مردم شود.

گروسی در خاتمه تولید را محور اصلی اجرایی شدن فاز دوم هدفمندی یارانه ها دانست و گفت: اگر در فاز دوم هدفمندی یارانه ها ، تولید را محور قرار ندهیم ، تورم ایجاد شده قابل کنترل نخواهد بود و متاسفانه تولید که در اولویت اجرایی شدن هدفمندی یارانه ها است بدون حمایت باقی خواهد ماند و ضربه بیشتری به اقتصاد و خصوصا وضعیت معیشتی مردم خواهد خورد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟