صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

انگلیس کاردار سوریه را احضار کرد

کد خبر: ۲۴۷۸۸۳
| |
4379 بازدید

ایسنا نوشت:

در پی کشتار وحشتناک غیرنظامیان در الحوله وزیر امور خارجه انگلیس کاردار سفارت دمشق را در لندن را احضار کرد.

به گزارش  پایگاه اینترنتی وزارت امورخارجه انگلیس، ویلیام هیگ، وزیر امور خارجه این کشور اعلام کرد: گزارش‌های وحشتناکی درباره کشته شدن تعداد بسیاری از سوری‌ها در شهر الحوله دریافت شده که در میان قربانیان این کشتار بسیاری کودک هستند.

وزیر امور خارجه انگلیس در ادامه تصریح کرد: اولویت فوری ما این است که رسیدگی‌های لازم درباره این جنایت به عمل آید و برای شناسایی و محاکمه عاملان آن هر چه سریعتر اطمینان حاصل شود.

ویلیام هیگ خاطرنشان کرد: ما با هم‌پیمانان‌مان از جمله شورای امنیت سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و سازمان‌های حقوق بشر درباره واکنش بین‌المللی نسبت به این واقعه دردناک به رایزنی می‌پردازیم و در روزهای آتی جلسه‌ای در این زمینه در شورای امنیت تشکیل می‌شود.

وی اعلام کرد: دولت بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه باید از دسترسی هیات ناظر سازمان ملل به مناطق شاهد درگیری در سوریه اطمینان حاصل و مطابق با طرح ارائه شده از سوی کوفی عنان فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب تمامی عملیات‌ نظامی را متوقف کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟