عقب‌نشینی ارتش سوریه از شهرها

ولید المعلم روز گذشته اعلام کرد که کشورش به طرح کوفی عنان فرستاده سازمان ملل در امور سوریه برای حل بحران سوریه پایبند است.
کد خبر: ۲۳۶۰۶۴
|
۱۶ فروردين ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۵ 04 April 2012
|
12484 بازدید
یک مقام رسمی در دولت سوریه عقب‌نشینی ارتش از مناطق مسکونی که گروهک‌های مسلح در آن فعال هستند، تایید کرد.

به گزارش فارس، خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام دولتی سوریه اعلام کرد که نیروهای سوریه از روز گذشته (3 آوریل/16 فروردین) عقب‌نشین از شهرهای سوریه را آغاز کرده‌اند.

این خبرگزاری به نام این مقام دولتی اشاره نکرد اما به نقل از وی افزود که ارتش از شهرها و مناطقی که آرام است عقب نشسته است و به مراکز خود بازگشته است.

بنا بر این گزارش، درخصوص مناطق پرتنش هم این مقام تاکید کرد که ارتش به حومه این مناطق عقب‌نشینی کرده و هنوز موعد نهایی برای عقب‌نشینی کامل اعلام نشده است.

ولید المعلم روز گذشته اعلام کرد که کشورش به طرح کوفی عنان فرستاده سازمان ملل در امور سوریه برای حل بحران سوریه پایبند است.

معارضان سوریه 10 آوریل را که در سخنان کوفی عنان مطرح شده بود، مهلت سوریه برای پایان دادن به حضور ارتش در مناطق مسکونی اعلام کردند اما یک مقام مسئول در سوریه امروز اعلام کرد که 10 آوریل آغاز این طرح است نه مهلت پایانی آن.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت