دانشگاهي به دنبال جا و مكان!
شايد به شوخي شبيه باشد اگر دانشگاهي بعد از اعلام نتايج كنكور دانشجو بپذيرد ولي براي ثبتنام درهايش بسته باشد.
به نوشته جام جم، شايد به شوخي شبيه باشد اگر دانشگاهي 120 دانشجو داشته باشد ولي زمان شروع كلاسها، صاحب ساختمان دانشگاه بگويد، دانشگاه از اينجا رفته است.
شايد به شوخي شبيه باشد كه دانشگاهي، مانند منزل مسكوني نقل مكان كند و نهتنها دانشجويان كه استادان و حتي وزارت علوم هم از جاي دانشگاه بيخبر باشند و بالاخره شايد به شوخي شبيه باشد كه دانشگاهي با شروع كلاسها و نيمسال تحصيلي هنوز ساختماني نداشته باشد و وزارت علوم بيخبر از همهجا دهها دانشجو را براي اين دانشگاه پذيرش كند!
ولي هيچكدام شوخي نيست، چون بنا بر اعلام دفتر آموزشهاي آزاد وزارت علوم، موسسه آموزش عالي امام علي(ع) در حالي كه امسال 120 دانشجو را پذيرفته جا و مكان مشخصي براي تشكيل كلاسها ندارد.
معلوم نيست چطور به دانشگاهي بدون ساختمان، مجوز داده شده تا در سالجاري دانشجو بپذيرد؟ به گفته مسوولان اين وزارتخانه، دانشگاه غيرانتفاعي امام علي در چند نوبت تغيير مكان داشته كه اين موضوع حتي وزارت علوم را سردرگم كرده است.
اين دانشگاه ميتواند در دو رشته حسابداري و مديريت صنعتي دانشجو بپذيرد و تاريخ تاسيس آن به سال 89 بازميگردد، با وجودي كه پس از تاييد وزارت علوم ساختماني در شهرك فجر در بزرگراه نيايش تهران مكان تشكيل موسسه آموزش عالي امام علي اعلام شد و تا يك سال اين موسسه بدون نظر وزارت علوم حق جابهجايي نداشت، اما اين دانشگاه كه تصور ميكرد از بهمن مجاز به پذيرش دانشجو باشد، ساختمانش را تغيير داد!
در حال حاضر هم وزارت علوم التيماتوم داده تا در كمترين زمان اين دانشگاه جا و مكاني پيدا كند تا دانشجويان بيش از اين سرگردان نمانند.
آيا منظور از خصوصيسازي در نظام آموزش عالي رسيدن به اين نقطه بود؟
تازه 10000 متر زمین هم داشتیم




