صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تکذیب شایعه تک نرخی شدن قیمت بنزین

کد خبر: ۱۹۰۳۹۶
| |
3328 بازدید
معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران با رد شایعه تک نرخی شدن بنزین تاکید کرد: هیچ تغییری در میزان سهمیه بنزین و قیمت آن اعمال نشده است و بنزین مطابق گذشته در سراسر کشور عرضه می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، علیرضا ضیغمی تصریح کرد: سهمیه های بنزین تغییری ندارد و همچنان برابر مصوبه ستاد سوخت کشور قیمت آن به ازای هر لیتر بنزین سهمیه ای 4000 ریال و هر لیتر بنزین آزاد نیز 7000 ریال خواهد بود.

ضیغمی با تاکید بر این که قیمت و سهمیه بنزین تا پایان امسال هیچ تغییری نخواهد کرد، افزود: خوشبختانه هم اکنون پالایشگاه های کشور با حداکثر ظرفیت خود فرآورده های نفتی را تولید می کنند.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران یادآور شد: روند عرضه سوخت در جایگاه های سراسر کشور مطلوب است و تا پایان امسال سوخت مورد نیاز کشور به میزان کافی تامین خواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟