صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ائتلاف بهائیت و فتنه گران خارج نشین

کد خبر: ۱۸۷۲۶۱
| |
7235 بازدید

اقدام به دوبله و پخش این سریال هنجار شکن در واقع بخشی از ماموریت فتنه گران فراری در راستای تخریب نظام جمهوری اسلامی است.

به گزارش  سیاست ما، شبکه ماهواره ای موسوم به "کلمه" که چندی پیش با تصویب دستگاه اطلاعاتی آمریکا و تامین بودجه لازم ، با مدیریت تنی چند از فراریان فتنه در اروپا راه اندازی شد در اقدامی جدید با هماهنگی عناصر بهائیت در شبکه بی بی سی فارسی و من و تو اقدام به دوبله فارسی سریال امام حسن(ع) امام حسین(ع) و معاویه نموده و قرار است این سریال را به صورت دوبله در محرم سال دیگر پخش نماید.

این سریال که توسط عوامل سلفی و تندرو تهیه شده است و از سوی علمای اهل تسنن و تشیع تحریم شده بود مدتی است که از معدود کانالهای متعلق به وهابیت در حال پخش می باشد.

اقدام به دوبله . پخش این سریال هنجار شگن در واقع بخشی از ماموریت فتنه گران فراری در راستای تخریب نظام جمهوری اسلامی است.

عوامل این شبکه سیاستهای استکبار را در جهت استحاله فرهنگی وتخریب روانی جامعه ایران اسلامی را دنبال می نمایند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟