تکذیب غنی سازی بیش از 20 درصد در ایران

وی با بیان اینکه ما هر فعالیت صلح آمیز هسته ای داشته باشیم قطعاً اعلام خواهیم کرد افزود: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب آژانس عمل می کند و اگر حرف و حدیثی غیر از این باشد کذب است.
کد خبر: ۱۶۹۶۰۰
| |
4829 بازدید

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: موضوع غنی سازی بیش از20 درصد در ایران صحت ندارد.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، علی اکبر صالحی در حاشیه چهارمین اجلاس وزیران محیط زیست کشورهای عضو اکو در پاسخ به خبرنگاری که پرسید فرانسه اعلام کرده در ایران غنی سازی بیش از20 درصد صورت گرفته است افزود: جمهوری اسلامی ایران هر میزان غنی سازی داشته باشد آن را اعلام می کند.

وی با بیان اینکه ما هر فعالیت صلح آمیز هسته ای داشته باشیم قطعاً اعلام خواهیم کرد افزود: جمهوری اسلامی ایران در چارچوب آژانس عمل می کند و اگر حرف و حدیثی غیر از این باشد کذب است.

صالحی تأکید کرد: آژانس بین المللی انرژی اتمی نیز هر فعالیت هسته ای که در داخل کشور دیده باشد گزارش می دهد و در این زمینه مشکلی نیست.

وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز هر فعالیت صلح آمیز هسته ای انجام دهد به اطلاع آژانس می رساند و درباره غنی سازی20 درصد نیز همین اقدام صورت گرفت.

وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: انتقال غنی سازی20 درصد نطنز به فردو نیز به اطلاع آژانس رسیده و جمهوری اسلامی ایران این موضوع را اعلام کرده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت