احمدی نژاد وارد آبادان شد

رئیس جمهور امروز سه شنبه با حضور در آبادان مرحله نخست طرح بنزین سازی پالایشگاه آبادان با ظرفیت تولید روزانه 4.2 میلیون لیتر بنزین با اکتان 94 به عنوان بهترین نمونه بنزین کشور را افتتاح می کند.
کد خبر: ۱۶۶۵۵۴
| |
4595 بازدید
محمود احمدی نژاد برای همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر وارد شهرستان آبادان شد تا یک پروژه بزرگ صنعتی را افتتاح کند.

به گزارش خبرنگار مهر،‌ رئیس جمهور امروز سه شنبه  با حضور در آبادان مرحله نخست طرح بنزین سازی پالایشگاه آبادان با ظرفیت تولید روزانه 4.2 میلیون لیتر بنزین با اکتان 94 به عنوان بهترین نمونه بنزین کشور را افتتاح می کند.

پروژه بنزین سازی پالایشگاه آبادان در دو مرحله به بهره برداری می رسد و با بهره برداری از آن روزانه چهار میلیون و 200 هزار لیتر به ظرفیت تولید بنزین این پالایشگاه افزوده خواهد شد. با بهره برداری از مرحله دوم این طرح و راه اندازی واحد الکیلاسیون، ظرفیت تولید بنزین پالایشگاه آبادان روزانه دو میلیون لیتر دیگر افزایش خواهد یافت.
 
طرح توسعه پالایشگاه آبادان در دو فاز، ساخت واحد تقطیر در خلاء، واحدهای جانبی و بهینه‌سازی، واحد تقطیر در اتمسفر و ساخت مجتمع بنزین‌سازی جدید شامل واحد کت‌کراکر و واحد الکیلاسیون با هدف بازسازی، بهسازی و افزایش تولید بنزین و کاهش نفت‌کوره اجرا می شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟