صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

خبرنگار، شکایت خود از دایی را پس گرفت

خبرنگار یکی از شبکه‌‎های تلویزیونی که از سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس شکایت کرده بود‌، پس از حضور در کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال از پیگیری شکایت خود صرف‌نظر کرد.
کد خبر: ۱۵۲۶۴۸
| |
2624 بازدید
علی دایی در نشست خبری پس از دیدار پرسپولیس برابر راه‌آهن به مهدی واعظی خبرنگار یکی از شبکه‌های تلویزیونی گفت: "وقتی تو را می‌بینم یاد کارتون گالیور می‌افتم" که همین اظهارنظر باعث شد این خبرنگار از سرمربی تیم پرسپولیس شکایت کند.

به گزارش خبرنگار مهر، براین اساس نشست بررسی شکایت مهدی واعظی از علی دایی عصر امروز سه‌‌‌‌شنبه در محل کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برگزار شد که پس از بررسی اتفاقات آن دیدار، مجتبی شریفی رئیس کمیته انضباطی از این خبرنگار خواست از شکایتش صرف‌نظر کند.

مهدی واعظی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این خبر گفت: "طی صحبت‌هایی که مجتبی شریفی با من داشت تصمیم گرفتم از شکایتم صرف‌نظر کنم که من هم به احترام ایشان چنین تصمیمی گرفتم".

وی اضافه کرد: "البته قرار شد علی دایی در نشست خبری پس از دیدار این تیم برابر شهرداری تبریز اعلام کند قصد توهین به من را نداشته است. اگر این بحث مطرح شود برای من کافی خواهد بود".
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...
آخرین اخبار