صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شریعتی: « 9 دی » انقلاب سوم بود

انقلاب سوم در کشورمان حرکت 9 دی ماه بود که مردم به صورت خودجوش در برابر نفاق داخلی به حرکت درآمدند، در برابر کسانی که به ظاهر ادعای دینداری می کردند اما در حقیقت به مبانی و اصول دین پایبند نبودند.
کد خبر: ۱۳۹۰۹۳
| |
11173 بازدید

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی حماسه "9 دی" را انقلاب سوم نامید و گفت: حرکت خودجوش مردمی در 9 دی ماه 88 انقلاب سومی است که در کشور اتفاق افتاد. انقلاب اول در 22 بهمن ماه 57 اتفاق افتاد و انقلاب دوم تسخیر لانه جاسوسی آمریکا بود.

حجت الاسلام دکتر سید صدرالدین شریعتی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: انقلاب سوم در کشورمان حرکت 9 دی ماه بود که مردم به صورت خودجوش در برابر نفاق داخلی به حرکت درآمدند، در برابر کسانی که به ظاهر ادعای دینداری می کردند اما در حقیقت به مبانی و اصول دین پایبند نبودند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه حرکت "9 دی ماه" یک حرکت اساسی و نتیجه انقلاب اول و انقلاب دوم بود خاطرنشان کرد: مردم با مطالعه آرمانهای امام (ره) و فرمایشات مقام معظم رهبری احساس کردند حرکت جدیدی به صورت خزنده از طریق انتخابات می خواهد به نظام ضربه وارد کند. قانون انتخابات برای خود تعریفی دارد اما آنها این تعریف را رعایت نکردند و مدعی شدند نظام و رهبری باید نظر آنها را بپذیرد.

حجت الاسلام شریعتی افزود: مردم وقتی مشاهده کردند این مدعیان با تمام اصول و مقدسات انقلاب و امام (ره) سر ناسازگاری دارند به صورت خودجوش به میدان آمدند. بخصوص آنها بزرگترین حادثه مولد انقلاب که حادثه کربلا و عاشورای مقدس است را با تمام وجود مورد ستیز و مقابله قرار دادند. به عاشورا تهاجم کردند، ضرب و شتم عاشوراییان را انجام دادند، آتش زدند، عده ای را مجروح کردند، سوت و کف زدند و ...

وی اضافه کرد: مردم احساس کردند در زمان طاغوت هم با عاشورا این چنین برخورد نمی کردند لذا با تمام وجود به میدان آمدند تا ماهیت عاشورا ستیزان و فتنه گران را از جامعه بزدایند و با آن حرکت خود ساخته که قریب 4 میلیون نفر فقط در شهر تهران به میدان آمدند و شعارهای جدی دادند با این حرکت به مقابله پرداختند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه در 16 آذر ماه امسال مشاهده شد که فتنه گران "دانشگاه" را در اختیار ندارند به مهر گفت: در 16 آذر ماه کاملا دیدید که هیچ کس از اینها تبعیت نکرد و مفهومش این است که دانشگاه را آنها در اختیار ندارند و دانشگاه سرباز پیاده آنها نیست. بر عکس و برای اولین بار دیدید در 16 آذر ماه حرکات دسته جات سینه زنی اساتید و کارکنان در دانشگاهها صورت گرفت و این نشان می دهد که سران فتنه به هیچ وجه جایگاهی در میان دانشگاهیان ندارند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار