صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
داوران به چه حقي عليه مربيان مصاحبه مي‌كنند

جلالي: مجبورم راز دار بمانم

مجيد جلالي گفت: تيمم را بازنده بازي با سپاهان نمي‌دانم و تك تك بازيكنانم را تحسين مي‌كنم زيرا همه ديدند كه داور بازي چطور حق ما را در اين ديدار خورد و پيروزي را دو دستي تقديم سپاهاني كرد كه هرگز حقش پيروزي نبود.
کد خبر: ۱۳۸۵۸۲
| |
2694 بازدید

مجيد جلالي در گفت‌وگو با ايسنا در خوزستان اظهار كرد: اوضاع داوري در فوتبال ايران به حدي رسيده است كه بايد قبول كنيم، فوتبال ما تا حدودي كثيف است و بايد فكري به حال آن كرد.

وي ادامه داد: به جرات مي‌گويم كه تيم ما بايد در ديدار با سپاهان پيروز ميدان مي‌شد اما، داور بازي در عين ناباوري پنج دقيقه وقت تلف شده اعلام كرد كه نمي‌دانم به چه شكل وقت‌هاي تلف شده بازي را محاسبه كرده كه پنج دقيقه شده است. جالب اينجاست كه داور بازي پنج دقيقه وقت تلف شده را به هفت دقيقه مي‌كشاند تا تيم حريف در دقيقه ششم وقت اضافي گل سوم را به ما بزند. با توجه به اين اوصاف آيا نبايد جاي شك و ترديد باقي بماند؟

جلالي ادامه داد: تيم ما زحمات و تلاش بسياري براي بالا آمدن در بين تيم‌هاي بالانشين جدول انجام مي‌دهد اما در عين ناباوري داوران بازي حق‌مان را مي‌خورند و صداي هيچ كس هم در نمي‌آيد. جالب اينجاست كه داور بازي از ما طلبكار است.

وي ادامه داد: متاسفانه داوران ما تا حدي پيش رفته‌اند كه به خود جرات مي‌دهند، بعد از ديدار عليه مربي تيم مصاحبه و اعلام مي‌كنند كه مربي فولاد چون بازنده ديدار شده است، خودنمايي مي‌كند. نمي‌دانم به چه حقي اجازه چنين صحبتي را دارند و هيچ ارگاني بر كار آن‌ها نظارت ندارد.

سرمربي فولاد خوزستان گفت: سال‌هاي بسياري است كه در فوتبال ايران مربيگري مي‌كنم و به خوبي مي‌دانم كه اين مشكلات متاسفانه از چه زماني شروع شد. تا زماني كه نخواهيم مباحث داوري و ديگر مشكلات فوتبال ايران را برطرف كنيم، فوتبال اين مملكت پاك نخواهد شد.

وي ادامه داد: يك بار تيم‌ ما را به دليل مسايل حاشيه‌اي مي‌بازانند. بار ديگر به علت بد بودن شرايط زمين مي‌بازيم. در اين بازي نيز قضاوت بحث برانگيز داور بازي عامل صد در صد باخت تيم ما مي‌شود. نمي‌دانم كه يك تيم بايد به چه شكل بازي كند تا پيروز ميدان شود و يا اين كه حق خود را در زمين بازي بگيرد.

جلالي گفت: اصلا در خصوص مسايل فني اين ديدار صحبت نمي‌كنم ولي، تنها اين را مي‌گويم كه به تيم فولاد خوزستان هم نگاهي شود. اگر قرار بر اين است كه تيم ديگري را از همان ابتداي بازي پيروز ميدان كنند، چه دليلي دارد كه خودمان را خسته كنيم. در ديدار ما برابر سپاهان، داور بازي تا زماني كه حريف گل پيروزي را نزده بود، سوت پايان را نمي‌زد و همچنان اين بازي ادامه داشت.

وي گفت: هر چند كه مي‌دانم اعتراض و شكايت ما فايده‌اي ندارد اما اعتراض خود را مكتوب و به صورت رسمي اعلام خواهيم كرد. اميدوارم زماني برسد كه فوتبال اين كشور از اين آلودگي‌ها خارج شود و در هر بازي حق‌دار به حقش برسد.

جلالي گفت: واقعا بايد درد دل مربيان ليگ برتري را نسبت به قضاوت‌هاي بد داوران بشنويم و قبول كنيم كه اخراج و نتيجه‌ نگرفتن بعضي از مربيان تا حدودي به همين مسايل بر مي‌گردد. مشكلات داوري بيشترين ضربه را نه فقط به پيكره تيم بلكه به كادر فني تيم وارد مي‌كند و مربي تيم مورد اعتراض و شكايت‌ قرار مي‌گيرد و در نهايت منجر به اخراجش از تيم مي‌شود اما متاسفانه براي يك بار هم نشده است كه داور بازي را براي اشتباهي كه انجام مي‌دهد، محروم و يا جريمه كنند.

وي گفت: اميدوارم روزي برسد كه فوتبال ايران بدون هيچ مشكلي به كارش ادامه دهد و هر تيمي كه مستحق پيروزي در ميدان است، به حقش برسد. مطمئن باشيد كه اگر به اين شكل عمل شود، جايگاه واقعي بعضي تيم‌ها خيلي متفاوت با جايگاه كنوني است.

جلالي گفت: حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم ولي مجبورم كه راز دار بمانم و نگويم كه فوتبال اين كشور چقدر آلوده و كثيف است. اگر مي‌توانستم از فوتبال ايران كناره‌گيري كنم، شك نكنيد كه كنار مي‌رفتم اما حيف كه عشقم به فوتبال چنين اجازه‌اي را به من نمي‌دهد. اميدوارم روزي فرا رسد كه فوتبال را در ايران با تمام جذابيت و زيبايي كه دارد، تماشا كنيم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟