صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نجات رضا خفاش از مجازات مرگ

«رضا خفاش» ناگهان به سمت ما آمد و به مجید گفت که چرا به آنها بد نگاه می‌کنیم؟! مجید با تعجب گفت که ما کاری با شما نداریم. همین حرف مجید آغاز یک درگیری خونین بود.
کد خبر: ۱۲۳۵۴۶
| |
7237 بازدید

وطن امروز: 23 خرداد‌ماه سال79 ماجرای یک درگیری خونین به ماموران کلانتری 156 افسریه مخابره شد. چند جوان در پارک والفجر درگیر شده بودند و پسر 19 ساله‌ای به نام «مجید» از پای درآمده بود.

قاضی کوه‌کمره‌ای، کشیک قتل، به همراه تیمی از ماموران تجسس در پارک حاضر شدند و به تحقیقات میدانی پرداختند. عامل جنایت کسی جز جوان شروری به نام «رضا» معروف به «رضا خفاش» نبود که پس از قتل متواری شده بود.

در تحقیق از شاهدان مشخص شد که قربانی به همراه دوستانش در پارک والفجر مشغول بازی شطرنج بوده که با ضربات چاقوی «رضا خفاش» به کام مرگ فرو رفته است.

یکی از دوستان مجید (مقتول) به تیم تحقیق گفت: من و مجید در پارک بودیم و شطرنج بازی‌ می‌کردیم. در نزدیکی ما «رضا خفاش» با دوستانش فوتبال بازی می‌کرد. او جوان شروری است و سوابق زیادی در کارنامه سیاه خود دارد.

 وی ادامه داد: «رضا خفاش» ناگهان به سمت ما آمد و به مجید گفت که چرا به آنها بد نگاه می‌کنیم؟! مجید با تعجب گفت که ما کاری با شما نداریم. همین حرف مجید آغاز یک درگیری خونین بود. رضا ناگهان با چاقو به سمت مجید حمله کرد و چند ضربه به وی زد و پس از قتل پا به فرار گذاشت.

اظهارات شاهدان کافی بود تا «رضا خفاش» تحت تعقیب پلیس قرار گیرد. کارآگاهان در ابتدا به محل زندگی وی رفتند اما پدر و مادرش اطلاعی از مخفیگاه پسر شرورشان نداشتند. در نخستین قدم، تلفن خانه پدر و مادر قاتل فراری تحت کنترل قرار گرفت اما هیچ ردی به دست نیامد. این درحالی بود که پدر و مادر قربانی در شعبه 1601 دادگاه جنایی تهران حاضر و خواستار دستگیری و مجازات «رضا خفاش» شدند.

«رضا خفاش» تحت تعقیب اینترپل

3 سال از ماجرای قتل در پارک والفجر گذشت و همچنان «رضا خفاش» فراری بود. ماموران پلیس بارها به محل زندگی خانواده و بستگان وی رفته اما در دستگیری وی ناکام مانده بودند. هیچ ردی از وی در دست نبود. به همین خاطر با فرضیه فرار قاتل به خارج از کشور، پلیس ایران برای دستگیری این جوان شرور از اینترپل کمک خواست.

 وقتی اینترپل وارد عمل شد، گزارشی به دست ماموران رسید مبنی بر اینکه «رضا خفاش» در کشور آلمان مخفی شده است. عکسی از متهم در اختیار پلیس آلمان قرار گرفت اما تلاش ماموران این کشور اروپایی نیز بی‌نتیجه ماند و هیچ ردی از قاتل فراری به‌دست نیامد.

نخستین حکم غیابی پس از 10 سال

پس از 10 سال در حالی‌که قاتل فراری شناسایی نشده است، جلسه محاکمه غیابی این فراری چندی ‌پیش در شعبه 1156 دادگاه بعثت به ریاست قاضی گیوکی برگزار شد. در این جلسه خانواده قربانی از قصاص و خونخواهی گذشتند و خواستار دیه شدند.

قاضی گیوکی نیز پس از بررسی پرونده و درحالی‌که «رضا خفاش» از مرگ نجات یافته بود به صورت غیابی حکم را صادر کرد. «رضا خفاش» با رای قاضی دادگاه عمومی تهران به 10 سال حبس و پرداخت دیه محکوم شد. چنانچه این قاتل دستگیر شود باید 10 سال پشت میله‌های سلول بماند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟