صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

فیلمهای آخر هفته تلویزیون

کد خبر: ۱۰۵۷۸۱
| |
4860 بازدید

درايام تعطيلات آخرهفته ، پنجشنبه ، جمعه و شنبه 3 ، 4 و 5 تيرماه فيلم هاي سينمايي و تلويزيوني « دو شمشير زن»، «چقدر وقت داري» ، « اسرار پدري»، « مخمصه2» ، « روياي ليپل» ، « دو نفر و نصفي» ، « از چاندني چوک به چين» ، « تروريست»،« قهرمان تحت تعقيب» ، « تصرف پلهام» ،« ماجراهاي پينوکيو» ، « جنگ سالاران» ، « جبران» ، « دزد خبيث» و« شبي در تهران» ازشبکه هــاي يک ، دو، سه ، چهــارو تهــران پخش مي شـود.

شـبـکـه يــک

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومي سيما، فيلم سينمايي « دوشمشير زن»، به کارگرداني کيمي يوشي ياسودا پنجشنبه 3 تير ماه ساعت 15/22 از شبکـه يک سيما پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم آمـده : " وانگ کانگ " شمشيرزن يکدست چيني به دعوت دوستش " کاکوزن " به ژاپن سفر مي کند تا در معبدي اقامت کند. در راه با يک خانواده چيني آشنا مي شود و براي نجات جان فرزند آنها از بي رحمي ماموران سلطنتي ژاپن مجبور به مبارزه مي شود. در اين مبارزه عده زيادي از کشاورزان و روستائيان کشته مي شوند وماموران دولتي مرگ آنها را به گردن " وانگ کانگ "  مي اندازند. پسر بچه که " شائولانگ " نام دارد در کوهستان سرگردان مي شود و با يک شمشيرزن نابينا به نام " زاتوئيچي " همراه مي شود.
فيلم سينمايي « دو شمشيرزن » با نقش آفريني شين تاروکاتسو و يووانگ  ، محصول سال 1971کشورهاي ژاپن و هنگ کنگ مي باشد .

فيلم تلويزيوني « چقدر وقت داري » به کارگرداني و تهيه کنندگي منوچهر صفرخاني جمعه  4 تيرماه ساعت  16 ازشبکه يک  سيما روي آنتن مي رود.

اين فيلم قصه " سيروس و جمشيد " را روايت مي کند که علاوه بررفاقت ديرينه 15ساله شان با هم باجناق نيزهستند ،همچنين آن دو درمسائل مالي و کاري شريکند و از جايي که بارها به ديگري نارو زده اند مرتب با هم اختلاف دارند. در همين بين دختر جمشيد و پسر سيروس به يکديگر علاقمندند و قصد ازدواج دارند .

فيلم تلويزيوني « اسرار پدري » شنبه 5 تيرماه ساعت 16 ازشبکه يک سيما پخش مي شود.

دراين فيلم خواهيد ديد: دانيال حکيمي درنقش روانشناسي بازي مي کند که مجرد است و دربرنامه هاي تلويزيوني درخصوص شيوه هاي تربيتي فرزندان در خانواده ها ، داد سخن مي دهد. او دريک کتابخانه ناگهان با زني روبرو مي شود که سالها پيش وي را مي شناخته است. زن که اکنون پس از يک ازدواج ناموفق پسري نوجوان و بسيار شيطان دارد و در ديدارهاي بعدي با دکتر روانشناس قرار ازدواج مي گذارد به شرط آنکه همسر آينده اش بتواند با پسر او کنار بيايد. پس از گرفتاري هاي زيادي که پسرک براي دکتر و اعضاي مدرسه ايجاد مي کند و باعث مي شود آنها کم کم به هم نزديک شوند ناگهان سرو کله پدرواقعي پسرک پيدا مي شود و با تهديد وارعاب براي فروش منزل همسر سابقش و گرفتن حق نگهداري پسر ، زن را تحت فشار قرار مي دهد.
دانيال حکيمي و سحر ذکريا در فيلم تلويزيوني « اسرار پدري» به کارگرداني مسعود اطيابي ازتوليدات مرکزسيمافيلم بازي کرده‌اند .

 شـبـکـه دو

فيلم سينمايي« مخمصه 2» پنجشنبه 3 تيرمـاه ساعت 30/23 ازشبکه دوسيما پخش مي شود.

داستان فيلم سينمايي« مخمصه 2» به کارگرداني آلبرتوچيروني وتهيه کنندگي کارلوديگلي اسپوستي ازاين قراراست که : زني به نام «مارتينا» از شوهرش شکايت کرده و مي خواهد ثابت کندکه او را کتک مي زند و آزار و اذيت مي نمايد. شوهر زن «جان لوکا» پسر يکي از قضات با نفوذ منطقه مي باشد و به خاطراين نفوذ است که کسي وکالت اين پرونده را بر عهده نمي گيرد. «گويدو گوئريري» اين پرونده را برعهده مي گيرد. يک مددکار اجتماعي  به نام «کلايدو» براي «گويدو» آزار «جان لوکا» را شرح مي دهد و گويدو متوجه مي شود که شوهر زن يک رواني کامل مي باشد .
فيلم سينمايي« مخمصه 2»  با بازي جيورجي بونجيوواني ، چيارا موتي واميليو سالفريزي محصول سال 2007 کشور ايتاليا مي باشد .

جمعه 4 تيرماه ساعت 30/17 فيلم سينمايي « روياي ليپل » به کارگرداني لارس بوچل ازشبکه دو سيما پخش مي شود.

دراين فيلم بابازي کارل الکساندر سيدِل، آمريتا گيماو موريتز بليب تيرو خواهيد ديد : ليپل پسربچه حدوداً هشت ساله آلماني است که پدرش در آستانه سفر به کشوري ديگر براي شرکت در مسابقه آشپزي مي باشد و براي مراقبت از او در طول مدت سفرش، پرستاري استخدام مي کند. پرستار که فردي سخت گير و بداخلاق است به محض ورود به منزل آنها شروع به سختگيري درباره امور ليپل مي کند.پدر ليپل که از علاقه فرزندش به سرزمين هاي شرق و داستان ها و افسانه هاي آموزنده آن آگاه است قبل از رفتن کتابي از داستانهاي هزار و يکشب را براي ليپل باقي مي گذارد. ليپل که در نبود پدرش سخت دلتنگ اوست، با خواندن ماجراي کتاب، آدمهاي زندگي خود را در قالب داستان تخيل کرده و با ماجراهاي آن همراه مي شود.
فيلم سينمايي « روياي ليپل » به تهيه کنندگي آلريچ ليمِر محصول سال 2009 آلمان مي باشد.

فيلم سينمايي « دو نفر و نصفي » به کارگرداني يداله  صمدي و با بازي فرامرز قريبيان ، عليرضا خمسه و آتنه فقيه نصيري جمعه 4 تيرساعت 30/23 ازشبکه دو سيما پخش مي شود.

 درخلاصه داستان فيلم آمده: زن جواني كه در مهدكودك كار مي كند دختر يك ساله اش را با بچه هاي مهدكودك به پارك مي برد. براثرغفلت او كالسكه بچه اش پريسا را در سراشيبي پارك و خيابان و كوچه ها به راه مي افتد و مادر كه به دنبال كالسكه است پس از طي كردن مسيري طولاني كالسكه را گم مي كند. كالسكه رو به روي خانه دو مرد مجرد، كه پسرعمو هستند، توقف مي كند.

فيلم سينمايي « از چاندني چوک به چين » شنبه 5 تيرماه ساعت 30/17 ازشبکه دوسيما پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم آمــده : «سيدهو» يک جوان سربه‏هوا و بلندآرزوي هندي است که از زندگي فعليش خوشش نمي‏آيد. او آشپزي است که در رستوران برادرش کار مي‏کند و با رجوع مداوم به طالع‏بين‏ها و کف‏بين‏ها مي‏خواهد آينده خود را بداند و در صورت امکان آن را تغيير دهد. اما هر چه برادرش به او مي‏گويد که اين کارها بيهوده و واهي است او گوش نمي‏دهد. درهمين زمان مردم روستايي در چين از ظلم مردي به نام «هوجو» به تنگ آمده‏اند. اين مرد که يک استاد کونگ‏فو است دارايي‏ها و دست‏رنج مردم اين روستا را به يغما مي‏برد.
اکشاي کوباردرفيلم سينمايي « از چاندني چوک به چين » به کارگرداني ني خايو ادواني  بازي کرده است .

فيلم تلويزيوني« تروريست » شنبه 5 تيرماه ساعت 23 ازشبکه دوسيما پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم آمــده : يک گروه از منافقين در کشور آلمان مشغول فعاليت هاي پنهاني و سياسي هستند. يکي از آنها با يک گروه پزشکي که مشغول انجام تحقيقاتي روي مرکز خاطرات مغزانسان هستند، آشنا مي شود او برخي از نفرات گروهک منافقين را که از عراق براي مرگ تدريجي به آلمان فرستاده مي شوند، براي انجام آزمايشات روي مغزشان به آنها معرفي مي کند . وي در ازاي اين کارمبلغي از گروه پزشکي دريافت مي نمايند. اما اين گروه پزشکي آلماني در معاينات و آزمايشات به تروريست بودن آنها پي مي برند.
علي اوسيوند و قربان نجفي به عنوان بازيگران اصلي درفيلم تلويزيوني« تروريست » به کارگرداني حبيب اله بهمني و تهيه کنندگي منصورسهراب پوربه ايفاي نقش پرداختند.
 
شـبـکـه ســه

فيلم سينمايي « قهرمان تحت تعقيب » به کارگرداني برايان اسمروز و با بازي کوبا کودنيگ جوئيور، ري ليوتا و کيم کواش  صبح جمعه 4 تيرساعت 30/11 ازشبکه سه سيما پخش مي شود.

درخلاصه داستان فيلم آمده: يک رفتگربه نام « ليام کيس » به همراه دوستش « سواين » در رستوران نشسته اند که ماشيني تصادف مي کند و ليام در اقدامي شجاعانه دختر کوچکي به نام « مارلي» را نجات مي دهد ودر نظر مردم به قهرمان تبديل مي شود . ليام که قبلاً همسرش را در تصادف از دست داده و تقريباً زندگي به هم ريخته اي دارد بعد از اين حرکت قهرمانانه تغييري در زندگيش ايجاد مي کند وبراي سروسامان گرفتن تصميم مي گيرد با کارمند بانکي به نام کايلا ازدواج کند .
فيلم سينمايي « قهرمان تحت تعقيب » محصول سال 2007  آمريکا مي باشد .

شـبـکـه چــهـار

فيلم سينمايي « تصرف پلهام » به کارگرداني جوزف سارجنت پنجشنبه 3 تيرساعت 30/15  ازشبکه چهار سيما روي آنتن مي رود .

دراين فيلم با بازي والترماتيو،رابرت شاو و مارتين بالزام مي بينيم: چهارسارق مسلح يکي از قطارهاي متروي نيويورک را براي باج گيري با تمام مسافرانش به گروگان مي گيرند. آنها قطار را در يکي از تونلهاي بين دو ايستگاه متوقف مي کنند و با مرکز تماس مي گيرند و درخواست خود را مطرح مي کنند.
فيلم سينمايي « تصرف در پلهام » محصول سال 1974 آمريکا  مي باشد .

فيلم سينمايي « ماجراي پينوکيو » به کارگرداني لوييجي کامنچيني  و با بازي فرانكو فرانچي  و نينو مانفردي جمعه 4 تيرماه ساعت 45/20 درقالب برنامه « سينما 4 » ازشبکه چهار سيما روي آنتن مي رود .
 
داستان شناخته شده عروسک چوبي پينوکيو که توسط پيرمردي به نام ژپتو از يک تکه چوب تراشيده مي شود. فرشته مهربان و خوش قلبي دورادورمراقب او است و تلاش مي کند ،رسم مهرباني را به او ياد بدهد. پينوکيو به خاطر کارهاي بدي که انجام مي دهد دچار دردسرهاي فراواني مي شود. او نهايتا  به خانه بازمي گردد و  به دليل کمک به پدرش مورد بخشش قرار مي گيرد و يک روز صبح بعد ازآنکه از خواب بيدار مي شود، به پسربچه اي زيبا تبديل شده است.
فيلم سينمايي « ماجراهاي پينوکيو » محصول مشترک کشورهاي  ايتاليا ، فرانسه وآلمان در سال 1972ساخته شده است .

شـبـکـه تــهــران

فيلم سينمايي « جنگ سالاران»40 دقيقه بامداد روز جمعه 4 تير ازشبکه تهران پخش مي‌شود.

اين فيلم که دردهه هفتاد قرن نوزده ميلادي يعني دراواخردوران حکومت سلسله چينگ مي گذرد،مناطق مختلف کشورچين دچارقحطي و جنگ مي شوند. يکي ازافسران نظامي به نام تانگ چينگ يون که درجنگ شکست مي خورد اسيرراهزن هاي کوهستان شده و با دو نفر از فرماندهان آنها به نام اوبانگ و چائو آرخو پيمان برادري مي بندد تا به اتفاق هم به مردم خدمت کنند .
جت لي و تاکشي کانشيرو درفيلم سينمايي «جنگ سالاران» ساخته پيترجان  درژانرحادثه اي ، درام ، تاريخي وجنگي ايفاي نقش کرده اند .
فيلم سينمايي « جنگ سالاران» درسال 2007 درکشورهنگ کنگ و چين ساخته شده است.

عصر روز جمعه 4 تيرماه ساعت 30/14 فيلم سينمايي « جبران» به کارگرداني لـي جـونـگ جـي او جـيـنـگ ازشبکه تهران سيما پخش مي شود .
 
اين فيلم داستان شيائوخو زن پليسي است كه وقتي قصد داردگربه اي را از بالاي درخت پايين بياورد، از درخت پايين مي افتد و در اثر آويختن به لباس مردي به نام بوتانگ لي كه به تازگي از تايلند به هنگ كنگ آمده است، باعث مي شود كه لباس بو پاره شود. سپس درحين دوختن و آماده كردن لباس، بو از شيائوخو مي خواهد كه به وي رستوراني معرفي كند و چون شيائوخو نيز گرسنه است و متوجه مي شود كه بو به خوبي نمي تواند راه ها را در هنگ كنگ پيداكند، وي را تا رستوران همراهي مي نمايد. در رستوران شيائوخو به چند مرد كه دور ميزي نشسته اند مشكوك مي شود و از آنها مي خواهد مدارك شناسايي يي شان را نشان دهند، اما اين افرادكه تبهكار هستند به شيائوخو حمله مي كنند و بو وارد عمل شده و شياخو را با آمادگي رزمي فوق العاده اش نجات مي دهد و تبهكاران را دستگير مي نمايند.
اوچينگ و سلينا جادمي درفيلم سينمايي « جبران» در ژانر پليسي  و رزمي محصول سال 2008 کشورهنگ كنگ به ايفاي نقش پرداختند .

فيلم سينمايي « دزد خبيث » به کارگرداني آلبرت دوپونتل شنبه  5 تيرماه ساعت 30/14 ازشبکه تهران پخش مي شــود.

در اين داستان خواهيم ديد: خانم توما پيرزني ساده و مهربان است كه مدتي بر اين باور بوده كه خداوند او را نيامرزيده است كه با تمام پيش آمدهاي بدي كه براي او اتفاق افتاده، تاكنون نمرده است. با بازگشت پسرش كه يك تبهكار و سارق است، اومتوجه مي شود كه  وي موجود خبيثي است كه در زمان كودكي اش هم باعث آزار و اذيت بسياري شده است.
کاترين فروت، آلبرت دوپونتل، بولي لانرس، نيکلاس ماري درفيلم سينمايي « دزد خبيث» محصول سال 2009 کشــورفرانسه در ژانر کمدي ايفاي نقش کرده انــد.

فيلم تلويزيوني « شبي در تهران» به کارگرداني بهرام كاظمي  شنبه 5 تيرماه ساعت 30/22 از شبکه تهران پخش مي شــود.

داستان با بازي رامبد جوان، ماهايا پطروسيان، سعيد پيردوست، منوچهر عليپور، محمد شيري و امير نوري يک زن و شوهر جوان را روايت مي کند که براي استخدام درشرکتي از رشت عازم تهران مي شوند. اما در طول سفر و در تهران مشکلات متعدد سراغ آنها مي آيد.
فيلم تلويزيوني « شبي در تهران» از توليدات سال 1386 درژانر درام، کمدي و طنز اجتماعي ساخته شده است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟