صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بچه پنج ساله،تمساح 370 کیلوگرمی را کشت!

کد خبر: ۶۷۰۱۹
| |
33018 بازدید

رسانه‌های دولتی آمریکا اعلام کردند: یک پسربچه پنج ساله موفق شد، در یک اقدام شجاعانه یک تمساح 370 کیلوگرمی را با چاقو بکشد!


به گزارش ایسنا، «سیمون هوگو» پسربچه پنج ساله اهل ایالت «تگزاس» در آمریکا است. این کودک در مصاحبه‌ای با خبرگزاری آسوشیتدپرس، عنوان کرد: اصلا باورم نمی‌شود که توانستم این تمساح غول‌پیکر را بکشم، این برای من تعجب‌آور است.

، این تمساح دقیقا 20 برابر بزرگ‌تر از این پسربچه پنج ساله بوده و ارتفاع آن سه متر و شش سانتیمتر است.

گفته می‌شود، پدر این کودک در مصاحبه‌ای با یکی از روزنامه‌های محلی ایالت «تگزاس» گفته بود که پسرش یک بار در سن سه سالگی یک تمساح دو متری را نیز با چاقوی آشپزخانه کشته و این دومین باری است که اقدام به کشتن تمساح می‌کند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟