بازدید 6574

يوم كيپور در راه است

د. بینا
کد خبر: ۶۳۴۷۷
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۱۰ 14 September 2009
سازمان های اطلاعاتی قدرتمند، مانند اینتلیجنت سرویس در بریتانیا یا موساد در رژیم صهیونیستی، یکی از شاخصه های اقتدار خود را مدیون شناخت عمیق از جامعه حریف می دانند. زیرا با درک صحیح از باورها و اعتقادات آحاد جامعه ی هدف، اقدام به برنامه ریزی همه جانبه نموده و با کمترین هزینه بیشترین فایده را نصیب خود می کنند.

به طور مثال سرویس های اطلاعاتی انگلیس که سالها در ایران حضور داشته و همچنان ایران را تیول خود می دانند! در غائله های پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری، با شناسایی قبلی از نقاط ضعف نظام، نخبگان سیاسی مذهبی را به جان هم انداختند تا کشور را با هزینه بسیار سنگینی مواجه نمایند. در حالی که در این جریان هیچ تبعه بریتانیا کشته نشد، دستگیر نگردید، لانه جاسوسی اش که سفارت نام دارد همچنان فعال است و بنگاه خبرپراکنی آن نیز به سیاست های تفرقه افکنانه خود ادامه می دهد.

در مورد سرویس های جاسوسی رژیم صهیونیستی نیز این امر صادق است، زیرا وجود هزاران منبع اطلاعاتیِ یهودی که در قالب اقلیت های مذهبی در سرتاسر دنیا پراکنده هستند، این امکان را برای این رژیم به وجود آورده که در کمترین زمان به اطلاعات کمی و کیفی بالا دسترسی داشته و از آن برای طراحی عملیات های پیچیده علیه نظام هزینه کنند.

اما بوده اند حریفانی که از این فن سرویس های قَــدَر، تجربه اندوخته و از آن علیه خود آنها بهره برده اند، که موفقیت های سازمان جاسوسی جنبش حزب الله لبنان به رهبری جناب سید حسن نصراالله را در همین راستا می توان ارزیابی نمود.
در این نوشتار قصد داریم، به یکی از دستاوردهای منحصر به فرد سرویس های اطلاعاتی کشورهای عربی در اجرای فن بدل به سازمان های اطلاعاتی دولت عبری به پردازیم که به اشرافیت اعراب به یکی از اعمال واجب مذهبی در یهود باز می گردد.

کشورهای عربی در جنگ معروف به رمضان (یوم کیپور یا اکتبر)، با اطلاع از باورهای مقدس جامعه عبری در روز توبه(کیپور- کفاره) ، دست به عملیات گسترده علیه این رژیم زدند که اگر نبود خیانت های معمول سران عرب و حمایت های همه جانبه آمریکا و انگلیس از رژیم صهیونیستی این جنگ می توانست اسرائیل را از صفحه روزگار محو نماید.

موضوع از این قرار است که برابر آیات تورات، يهود براي آمرزش گناهان، در روز كفاره که در پاییز و نزدیک به سال نو عبری می باشد، روزه 25 ساعته نگه داشته و در كنيساها به عبادت خداوند مشغول مي‌گردد.

ادونای، خداوند یهود در تورات می فرمایند: "اين روز براي شما مقدس است و نبايد در اين روز كار كنيد بلكه بايد در روزه بسر بريد. اين قوانين را هميشه بايد اجراء كنيد."

در این روز، يهوديان در سراسر جهان به منظور برپايي نماز به كنيسه ها مي‌روند و براي توبه از گناهان خود روزه مي‌گيرند. راديو اسرائیل، با پخش دعاي حاخامِ اعظم، یهودیان را به حفظ آرامش روحي خود براي روز ديگر و سپس تمام سال دعوت مي كند. در سرزمين‌هاي اشغالي، همه مغازه‌ها و بازارها تعطيل مي‌شوند. هيچ پرواز بين‌المللي انجام نمي‌گيرد و بيشتر مرزهاي اين رژيم بسته‌اند. راديو هيچ خبري را پخش نمي‌كند و تمامي ايستگاه‌هاي تلويزيوني تعطيل مي‌گردند. حتی اعضای ارتش هم برای انجام دستور تورات به مردم می پیوندد و ارتش هم تعطیل است.

با اين اطلاعات، مصر و سوريه در ششم اكتبر سال 1973 ( ماه رمضان)، يهوديان را غافلگير كرده و صدها كماندوي مصري در كنار هزاران غواص با گذشتن از خطوط اسرائيل وارد سرپل ها در صحراي سينا شدند. ژنرال هاي مصري در عملياتي كه هنوز جزو شاهكارهاي نظامي دنيا محسوب مي شود با كمك شناورهايي كه خلق الساعه ايجاد شدند، صدها تانك و دهها تيپ و لشكر را به داخل صحراي سينا منتقل كردند، خط افسانه ای بــارلو به سرعت درهم شكست و لشكرهاي مصري به داخل صحراي سينا سرازير شدند. ارتش سوريه نيز به سرعت از شمال هجوم به اسرائيل را آغاز كرد.

ارتش اسرائيل كه كاملا غافلگير شده بود با پيام هاي راديويي مرتب از افسران و سربازان خود مي خواست تا مرخصي هاي خود را نيمه تمام گذاشته و به محل خدمت مراجعه كنند. ساموئل کاتز از کهنه کاران ارتش عبری می نویسد: "با وجـود تعطيل بودن راديو و تلويزيون چگونه امكان داشت از طريق كلماتِ رمز، نيروهاي ذخيره را احضار كرد. (این در حالی بود که حتی) كارمند امور رمز در سفارت اسرائيل به مرخصي رفته بود و تا روز بعد از شكستن روزه‌اش به سركار بـر نمي گشت.(که بتوان خبر جاسوسان مبنی بر قصد حمله ارتش اعراب را به تل آویو مخابره کرد)"

می گویند نزدیک بود که گلدامایر با این شکست، اقدام به خودکشی نماید. پیروزی نزدیک بود و در دسترس، اما تعلل مصري ها در ميدان جنگ از يك سو و حمايت هاي همه جانبه آمريكا و انگلیس از اسرائيل (از جمله برقراري پل هوايي براي رساندن تسليحات به اسرائيل) سبب شد تا ظرف يك هفته ورق برگشته و جنگ به نفع ارتش صهیونیستی به پایان برسد.

این غافلگیری درس عبرتی شد برای یهودیان که دشمن می تواند آنان را به ناگاه در مخمصه قرار دهد. به همین علت بعد از این جنگ، بنا به فتوايِ حاخام‌‌هاي عبری، ارتـش اشغالگر و سرويس‌هاي امنيتي اطلاعاتی اين رژيم، در یوم کیپور برای حفظ آمادگی در بــرابــر حملات مشابه، در آمــاده باش کامل بسر می برند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل