صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعضای ناتو در پی دبیر کل جدید

وی درباره بخت کشورهای شرق اروپا برای این سمت مهم در ناتو گفت : تا الآن از کشورهای شرق اروپا، رودوسلاف سیکورسکی وزیر خارجه لهستان و سلومون پاسی از دیپلمات های ارشد بلغارستان برای این سمت معرفی شده اند.
کد خبر: ۳۹۵۵۱
| |
2266 بازدید

بیست وشش کشورعضو سازمان آتلانتیک شمالی ناتو با توجه به پایان دبیرکلی یاپ دوهوفرشفرد که ژوئیه 2009 خاتمه می یابد، درجستجوی دبیرکل آینده این ائتلاف نظامی هستند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از بروکسل، تنها یک ماه مانده به نشست سران ناتو که به طور مشترک در فرانسه و آلمان برگزار می شود، اعضای این ائتلاف نظامی از هم اکنون رایزنی برای پست دبیرکلی ناتو را آغاز کرده اند.

هرمان شاپر نماینده دائم هلند در ناتو گفته است که اعضای ناتو منتظر رئیس جمهور جدید امریکا بودند تا بعد از آن رایزنی در باره سمت دبیر کلی ناتو را آغاز کنند.

این مقام هلندی با بیان اینکه هنوز هیچکس را برای این سمت مد نظر نداریم گفت : از سه هفته پیش از کشورهای عضو خواسته شده است تا نامزد احتمالی خود را معرفی کنند.

وی درباره بخت کشورهای شرق اروپا برای این سمت مهم در ناتو گفت : تا الآن از کشورهای شرق اروپا، رودوسلاف سیکورسکی وزیر خارجه لهستان و سلومون پاسی از دیپلمات های ارشد بلغارستان برای این سمت معرفی شده اند.

به عقیده سفیر دائم هلند در ناتو، داشتن چهره ای موجه و تجربه ، مهمترین معیارهای سمت دبیرکلی ناتو هستند تا بتواند اعضا را دور هم جمع کند.

برخی منابع هم از احتمال حضور یک زن در راس سازمان ناتو خبر می دهند.

میشل الیو ماری وزیر کشور فعلی فرانسه که قبلاً سمت وزارت دفاع کشورش را بر عهده داشت مهمترین گزینه برای سمت دبیرکلی ناتو است اما با توجه به اینکه پاریس از شاخه نظامی ناتو خارج شده ، ممکن است بخت الیو ماری برای این مسئولیت کم باشد.

نامزد بالقوه بعدی آندراس فوگ راسموسن نخست وزیر فعلی دانمارک است اما با توجه به چاپ کاریکاتورهای موهن ضد اسلام این کشور چهره خوبی در جهان اسلام ندارد، بخت کپنهاگ هم در این باره کم رنگ می شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟