صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اصلاح نحوه تعیین رئیس دانشگاه آزاد

وی خاطرنشان کرد: چگونگی انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و روسای واحدهای بزرگ و مادر این دانشگاه از مهمترین موضوعات مورد تاکید شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اصلاح اساسنامه است.
کد خبر: ۲۰۳۹۵
| |
8362 بازدید

مدیر کل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اصلاحات اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی در نخستین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در آبان ماه سال جاری مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا نظر نهایی شورا در این زمینه اعلام شود.

عبدالرضا رستمی در گفت‌وگو با مهر با بیان این مطلب افزود: اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد توسط هیأت امنای این دانشگاه انجام می گیرد و در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در ابتدای آبان ماه مورد نظر نهایی اعضای این شورا قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: چگونگی انتخاب رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و رؤسای واحدهای بزرگ و مادر این دانشگاه از مهمترین موضوعات مورد تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی برای اصلاح اساسنامه است.

پیش از این دکتر مخبر، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، از اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد در نیمه دوم مهر ماه خبر داده بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۵
در اجرای طرح بومی سازی دانشگاهها چه ایرادی دارد که کلا یک آزمون ورودی برگزار شود و داوطلبین بر مبنای درخواست خود سراسری یا آزاد یا پیام نور را انتخاب نمایند و آموزش عالی در هر شهر یک نماینده داشته باشد تا این همه هزینه ها و چند وجهه بودن آموزش عالی در شهرستانها از بین برود و همه در هم ادغام گردد
ناشناس
|
Canada
|
۰۱:۴۶ - ۱۳۸۷/۰۷/۱۶
با سلام
اصلح است که روسائ از طریق اساتید انتخاب شوند و انتصاب نشوند و چون از بیرون میایند نمیتوانند خوب کار کنند.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟