بازنگشتن 743 دانشجوي بورسيه به كشور

کد خبر: ۱۳۷۹۵
| |
14607 بازدید
رئيس سابق ديوان محاسبات گفت : بر اساس بررسي هاي به عمل آمده در ديوان محاسبات 743 نفر از دانشجوهاي بورسيه كشور در حالي كه دولت 98 ميليارد تومان براي تحصيل آنها هزينه كرده است به سه كشور انگليس كانادا و فرانسه براي ادامه تحصيل اعزام شده و ديگر به كشور بازنگشتند.

روزنامه جمهوري اسلامي نوشت: محمدرضا رحيمي در مراسم توديع خود از سمت رياست ديوان محاسبات كشور در خصوص اقدامات انجام شده در زمان مديريتش بر اين ديوان گفت كه بر خلاف اظهار نظرهايي كه در رسانه ها صورت گرفته است در 5 \ 3 سال گذشته همواره گزارش تفريغ بودجه زودتر ازموعد و با كيفيت بهتر به مجلس ارائه شده و مسئولان مربوطه اين ادعا را تاييد مي كنند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت