صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تمدید ثبت‌نام کالابرگ برای جاماندگان

سخنگو معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون با اشاره به انجام ثبت درخواست جاماندگان کالابرگ به طور ماهانه، گفت: افزایش مبلغ کالابرگ در صورت تصویب در هئیت‌وزیران از اردیبهشت لحاظ می‌شود.
کد خبر: ۱۳۶۹۳۰۵
| |
842 بازدید
تمدید ثبت‌نام کالابرگ برای جاماندگان

به گزارش تابناک به نقل از مهر، در حال حاضر ۸۶.۹ میلیون نفر از ایرانیان مشمول دریافت کالابرگ یک میلیون تومانی هستند. این یارانه غیرنقدی محدودیتی ندارد و تمام ایرانیان ساکن در کشور می‌توانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند.

سال گذشته مهلت ثبت‌نام برای دریافت کالابرگ تا پایان اسفند ۱۴۰۴ بود که بنا به گفته سخنگو معاونت رفاه و امور اقتصادی این زمان تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ تمدید شد. در ادامه با توجه به حذف ارز ترجیحی و افزایش قیمت مواد غذایی در سال جدید، ثبت‌نام جاماندگان کالابرگ هر ماه ادامه دارد.

ایمان زنگنه، سخنگوی معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افراد جامانده از ثبت‌نام کالابرگ به خبرنگار مهر، گفت: ایرانیان ساکن در کشور می‌توانند ماهانه نسبت به ثبت‌نام درخواست خود مبنی بر دریافت کالابرگ در سامانه ثبت احوال و سیمین اقدام کنند.

وی افزود: اگر این ثبت‌نام تا قبل از دهم هر ماه انجام شد، موضوع رسیدگی و پس از تایید، یارانه غیرنقدی در همان ماه واریز خواهد شد.

به گفته این مسئول دولتی، ثبت‌نام‌کنندگانی که تا ۲۰ فروردین اقدام به ثبت درخواست خود کرده‌اند یارانه ۴ ماه دی، بهمن، اسفند و فروردین آنها شارژ شده و از این تاریخ به بعد فقط برای همان ماه واریز می‌شود.

سخنگو معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره افزایش مبلغ کالابرگ هم گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی چند پیشنهاد برای افزایش مبلغ کالابرگ به دولت ارائه داده است.

وی اظهار کرد: اگر افزایش مبلغ کالابرگ در هئیت‌دولت پیش از ۱۵ اردیبهشت ماه تصویب شود افزایش یارانه غیرنقدی از همین ماه لحاظ خواهد شد. اما اگر این امر زمان‌بر شده و به ماه آینده برسد باز هم مبلغ افزایش اعتبار اردیبهشت ماه برای سرپرست خانوارها انجام خواهد شد.

زنگنه در پاسخ به این پرسش که با افزایش مبلغ کالابرگ ممکن است در افراد مشمول تغییراتی اعمال شود، گفت: نگاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی حذفی نبوده و با حذف ارز ترجیحی صحبت پرداخت کالابرگ به تمام ایرانیان ساکن در کشور است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟