صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

اظهارات مدیرکل آژانس اتمی پس از بازگشت از ایران

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از مذاکرات دو روزه در تهران، در بدو ورود به وین پیرامون مذاکرات خود به اظهارنظر پرداخت.
کد خبر: ۹۹۹۱۲۲
| |
16169 بازدید
اظهارات مدیرکل آژانس اتمی پس از بازگشت از ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی پس از پایان مذاکرات خود در تهران، هنگام ورود به وین به سوالات خبرنگاران درباره توافق با ایران پیرامون دسترسی به دو سایت و انجام راستی‌آزمایی‌های مورد نظر این آژانس پاسخ داد.

«رافائل گروسی» در بدو ورود به پایتخت اتریش پس از سفر دو روزه به تهران در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون دسترسی به ۲ مکان مورد نظر آژانس در ایران گفت که زمان دسترسی از آن دست اطلاعاتی است که آژانس عموماً آنها را افشا نمی‌کند.

وی در عین حال افزود که اما این دسترسی در آینده بسیار نزدیک میسر خواهد شد.

گفتنی است، جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز چهارشنبه و در پایان سفر دو روزه «رافائل گروسی» مدیر کل آژانس به تهران و انجام مذاکرات با مقامات کشورمان، بیانیه مشترکی صادر کردند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات