صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اختصاصی تابناک اجتماعی؛/اصلاحیه

دستگیری ده نفر از سران ایرانی شرکت های هرمی در امارات

در عملیات بزرگ روز پنجشنبه که توسط وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی انجام شده، در پی پلمپ 410 دفتر و خانه تیمی شرکت‌های هرمی، 5 هزار نفر از فعالان شبکه‌های هرمی کوئست دستگیر و برای آنان پرونده تشکیل شد و به جز سرکردگان اصلی این شرکت‌ها، بقیه افراد با تکمیل پرونده آزاد شدند. از سوی دیگر، از 50 نفر سران کوئست که از ایران متواری شده‌اند، شش نفر از آنان با برگشت به ایران، خود را تسلیم نهادهای قضائی و اطلاعاتی کرده‌اند.
کد خبر: ۹۹۸۸۷
| |
23636 بازدید

تابناک اجتماعی ـ خبرنگار «تابناک» اجتماعی به اطلاعات جدیدی از دستگیری و تعقیب سران شرکت‌های هرمی «کوئست» دست پیدا کرده است.

بنا بر این گزارش، در عملیات بزرگ روز پنجشنبه که توسط وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی انجام شده، در پی پلمپ 410 دفتر و خانه تیمی شرکت‌های هرمی،بیش از 5 هزار نفر از فعالان شبکه‌های هرمی کوئست دستگیر و برای آنان پرونده تشکیل شد و به جز سرکردگان اصلی این شرکت‌ها، بقیه افراد با تکمیل پرونده آزاد شدند.

از سوی دیگر، از پنجاه نفر سران کوئست که از ایران متواری شده‌اند، شش نفر از آنان با برگشت به ایران، خود را تسلیم نهادهای قضائی و اطلاعاتی کرده‌اند.

از امارات نیز خبر رسیده است که ده نفر از سران QI که از ایران متواری شده بودند، با پیگیری‌های دستگاه قضائی و امنیتی کشورمان به دست پلیس دوبی بازداشت و از سوی دستگاه قضائی امارات با قرار مناسب در زندان هستند که کار انتقال این رهبران هرمی به دستگاه قضائی کشورمان نیز در حال انجام است.

گفتنی است، افراد دستگیر شده‌ای که آزاد شده‌اند، نیز با اشراف اطلاعاتی که وزارت اطلاعات بر آنان دارد، با کوچکترین تحرک و اقدام مشکوک، دستگیر شده و به باقی سران شرکت‌های هرمی خواهند پیوست.

شایان ذکر است، برای دیگر سران متواری کوئست نیز مکاتباتی با اینترپل انجام شده و در صورت مشاهده هر یک از این افراد در کشورهای خارجی، آنها نیز دستگیر و به دستگاه قضایی کشورمان تحویل خواهند شد.

 آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان را در تابناک اجتماعی بخوانید.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
محمد ابراهیمی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
آفرین به اطلاعات. اگه زودتر مسیولیتشو به اطلاعات میدادن این وضع فجیع پیش نمی اومد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
اين همه زحمات بي نتيجه است بدليل آنكه در فضاي مسموم هنوز شركتهايي زيادي با نامهاي ديگر وجود و مشغول فعاليت هستند كه با وعده هاي واهي به راحتي اخاذي و مردم هم به راحتي سرمايه خود را در اختيار ميگذارند. اولين راه حل عدم تمركز در واحدهاي تجاري كه بصورت مخفي فعاليت خود را شروع ميكنند (از يق شهرداري)
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
تکلیف من که پولمرا این گروهها خوردن چیه ؟ جایی هست کهبشهشکایتکرد ؟ اگه شکایت کنم خودم هم بهخاطر سرمایه گذاری در ایننوعکار خلافکار و مجرم شناخته میشم؟ هم پولم رفته هم باید تاوان جرمم را بدهم ؟ کسی می تواند در این زمینه راهنمایی کند ؟
ناشناس
|
FRANCE
|
۱۸:۵۳ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
یکی از دوستانم وارد این شرکت ها شده و منو بدون اطلاع قبلی به دفترشون برد تا کار رو معرفی کنه الان یه هفته هست که ول کن من نیستن با سر شاخه هاشون هرروز دم خونه ما میان و میخوان منو به زور هم که شده وارد این کار کنن و میگن که ما میخوایم پولدارت کنیم.
.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۱۵ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۱
می دونستید کشور میلیارد ها دلار از این شرکت ها ضرر دیده است.امیدوارم مسئولین برخورد قاطع بکنند.من امروز چند نفر رو که ازاد شده بودند دیدم می گفتن این جور بگیر و ببند ها جنبه ی نمایشی داره.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۳۸ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۲
به نظر من گرفتن اين شركتهاي هرمي گام اولي بود كه برداشته شد گام دوم اين است كه از رهبران اين شركتها پولهاي بندگان خدايي كه از ناچاري وبيكاري به اين شركتها پناه آورده بودند را بگيرند و به مال باخته ها پولهاشون را برگردانند با تشكر از نيروي انتظامي
ميثم كريمي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۵۹ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۲
تا وقتي كه تضاد طبقاتي و اختلاف درآمد و تبعيض ها در جامعه وجود داردشركتهاي هرمي و روياپردازني از اين دست تمامي ندارند در واقع اين شركتها دمل چركين بدن جامعه ي بيماري هستند كه در آن يك نفر خودروي 200 ميلوين توماني سوار مي شود و ديگري كليه اش را 2 ميليون تومان به حراج مي گذارد.
اين بود نظام بي طبقه توحيدي ما؟!!!
وقتي اختلاف چشمگير سطح رفاه هست گروهي تلاش مي كنند در سريعترين راه ممكن به آن دست يابند و غم انگيز است كه علي رغم تلاش و كوشش دلسوزان جامعه اين گروه سود جو و روياپرداز هر روز بيشتر و بيشتر مي شوند.
قرباني
|
-
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۲
واقعا اطلاعات كارهاي زيبايي را انجام مي دهد خدانگهدارتان
حسين برازنده
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
تا آنجا كه من اطلاع دارم در روزهاي اخير اكثر اعضاي شركتهاي هرمي به شركتهاي خود نمي روند و در منازل خودشان به سايت هاي مربوطه وصل مي شوند .و به كار خود ادامه مي دهند . لذا هر چه سريعتر بايستي سايتهاي آنها مسدود شود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
مخاطبی که سوال داشت چطور می‌تونه اطلاعات بیشتری به دست بیاره و راهنمایی می‌خواست، می‌تونه به دادسرای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای ناحیه 31 تو خیابان مطهری مراجعه کنه و شکایتش رو اونجا اعلام کنه.ضمن اینکه اگر زیرشاخه‌های شما ازتون شکایت نداشته باشند شما محکومیتی ندارید
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟