میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مقام آمریکایی داروی ترامپ برای درمان کرونا را رد کرد

یک مقام ارشد درمانی در «کارگروه مقابله با کرونا» دولت آمریکا روز یکشنبه تأیید کرد که هیچگونه شواهدی دال بر فایده مندی داروی هیدروکسی کلروکین در درمان بیماری کووید -۱۹ وجود ندارد.
کد خبر: ۹۹۴۳۷۸
| |
8925 بازدید
مقام آمریکایی داروی ترامپ برای درمان کرونا را رد کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از اسپوتنیک، یک مقام ارشد درمانی در تیم مقابله با بیماری همه گیر کرونا در کاخ سفید روز یکشنبه تأیید کرد که به رغم بازارگرمی های «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا از داروی ضد مالاریای «هیدروکسی کلروکین» در درمان بیماری کووید -۱۹، هیچگونه شواهدی دال بر فایده مندی این دارو وجود ندارد.

«برت ژیرو» این مقام ارشد در گفتگو با شبکه ان بی سی اعلام کرد که وی نمی تواند از مصرف هیدروکسی کلروکین به عنوان دارویی مؤثر برای درمان کووید -۱۹ حمایت کند؛ زیرا آزمایشها «هیچگونه نشانه ای از تأثیر این دارو را نشان نمی دهد».

ژیرو در ادامه افزود که «لازم است از بحث در مورد این دارو فاصله بگیریم و در مورد آنچه که لازم است صحبت کنیم».

ژیرو این نکته را خاطرنشان کرد که داروی هیدروکسی کلروکین، که آزمایش آن از سوی سازمان بهداشت جهانی متوقف شده است، به ندرت برای بیماران مبتلا به کووید -۱۹ تجویز می شود و اینکه «شواهد نشان نمی دهد که هیدروکسی کلروکین در حال حاضر مؤثر باشد».

گفتنی است که ترامپ در هفته های اخیر در یک مجموعه توئیت و بیانیه ها مدعی شد که بسیاری از پزشکان فکر می کنند این دارو در درمان کووید -۱۹ «بی نهایت موفق بوده است».

لازم به ذکر است که طبق آمار اعلامی در وبگاه وردُمیترز، از مجموع ۱۸،۱۹۴،۳۴۳ فرد مبتلا به کووید -۱۹ در سرتاسر جهان حدود ۴،۸۰۹،۴۶۶ فرد مبتلا مربوط به کشور ایالات متحده است. شمار کل قربانیان این بیماری ویروسی در آمریکا نیز از رقم ۱۵۸،۰۰۰ نفر فراتر رفته است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات