ويشگاهي: پزشكان اجازه دهند، برميگردم
قهرمان كاراته جهان بيماري را دليل حضور نيافتن در اردوهاي تيم ملي بزرگسالان عنوان كرد.
جاسم ويشگاهي در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: از ناحيه كمر دچار مشكل هستم و در حال گفتوگو با "شكري" پزشك تيم ملي هستم تا در اردوها حضور پيدا كنم. با دكتر بهرامي در فدراسيون پزشكي ورزشي هم هماهنگ خواهم كرد تا اجازهي آنها را براي بازگشت به اردوها بگيرم.
وي افزود: خودم تمرين ميكنم اما زياد فشار نميآورم. زماني كه پزشكان اجازهي حضور در اردو را بدهند با تصميم كادر فني و مسوولان فدراسيون به اردوها بازميگردم.
قهرمان كاراته جهان در مورد بازگشتش به اردوي تيم ملي بزرگسالان گفت: به زور نميتوانم خود را به اردو تحميل كنم. اگر كادرفني نياز ببيند كه ميتوانم به تيم و كشورم كمك كنم و شرايط خودم هم خوب باشد به اردو بازميگردم. اگر توانستم در مسابقه انتخابي شركت كنم شركت ميكنم واگرنه در انتخابي بعدي با هماهنگي كادر فني شركت خواهم كرد.
وي ادامه داد: تمام تلاش من براي حضور در بازيهاي آسيايي 2010 گوانگجو است. نميتوانم اعتبار ورزشي خود را زير سوال ببرم. بايد در وهلهي اول سلامتي خود را حفظ كنم و در وهلهي دوم در هماهنگي با مربيان به اردوها بازگردم.
ويشگاهي افزود: زمان نداريم، بنابراين بايد هرچه سريعتر تركيب اصلي مشخص شود. اين تيم بايد يك يا دو مسابقه تداركاتي را هم تجربه كند.


