صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

بخشش یک اعدامی در یزد پس از ۱۲ سال

بخشش یک اعدامی در یزد پس از ۱۲ سالمدیرکل زندان‌ها و اقدامات تامینی یزد گفت: مددجوی محکوم به قصاص نفس پس از گذشت ۱۲ سال تحمل حبس با تلاش شورای حل اختلاف و ستاد دیه استان از زندان آزاد شد.
کد خبر: ۹۸۹۷۹۴
| |
26795 بازدید
بخشش یک اعدامی در یزد پس از ۱۲ سال


به گزارش  تابناک به نقل از ایرنا، رضا ذوالفعلی‌نژاد روز شنبه با اعلام این خبر افزود: با تلاش و پیگیری شورا حل اختلاف و ستاد دیه و با جلب رضایت ولی‌دم، این زندانی از مجازات اعدام نجات یافت.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۱۲ محکوم به قصاص نفس با همکاری شورای حل اختلاف و همکاری نیکوکاران و جلب رضایت شاکیان از زندان آزاد شدند.

هم‌اکنون در استان یزد سه زندان شامل مرکزی و شماره ۲ در شهر یزد و یک زندان در اردکان وجود دارد.

همچنین ۲ بازداشتگاه در شهرستان‌های خاتم و ابرکوه دایر است و در مجموع حدود چهار هزار نفر در استان زندانی هستند که جرم اغلب افراد که غیربومی هستند، در ارتباط با مواد مخد است.

استان یزد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که ۸۵ درصد در ۲۱ شهر و بقیه در روستاها و آبادی‌ها زندگی می‌کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
برچسب ها
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان