آغاز آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد
نخستین جلسه از آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی صبح پنج شنبه در سراسر کشور (1348 رشته شهر ، 227 رشته امتحانی ) آغاز شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، این آزمون با شرکت 450 هزار نفر شرکت کننده تا روز شنبه 25 اردیبهشت ادامه دارد و از این تعداد 30 هزار نفر پذیرش نهایی می شوند.
عبدالله سجادی جاغرق رییس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت:امسال با افزایش پانزده درصدی داوطلبان نسبت به سال گذشته روبرو هستیم و به لحاظ جنسیتی 57 درصد داوطلبان را برادران و 43 درصد داوطلبان را خواهران تشکیل میدهند .
وی افزود:در مقایسه با آزمون سال گذشته تعداد داوطلبان پانزده درصد و به لحاظ تعداد رشته های امتحانی 25 رشته و 220 رشته شهر در این آزمون افزایش نشان میدهد.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفت:بیشترین داوطلبان آزمون کارشناسی ارشد امسال در رشته حسابداری ، حقوق با گرایشهای جزا و خصوصی، مدیریت اجرایی و عمران سازه ثبت نام کرده اند .
جاغرق خاطرنشان کرد بخش عمده آزمون تستی و در تعدادی رشته های خاص آزمون به صورت تشریحی برگزار می شود.
وی افزود:سوالات به گونه ای طراحی شده که به ماشین حساب نیازی نیست و به همراه داشتن هرگونه وسایل الکترونیک در آزمون ممنوع است .
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی گفت:نتایج نهایی این آزمون نیمه اول شهریور ماه اعلام می شود و به طور متوسط کمتر از 8 درصد پذیرش می شوند و آزمون دشواری محسوب می شود .




