میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سهام عدالت وثیقه کارت خریدبانکی می‌شود؟

سخنگوی سهام عدالت گفت: مشمولان سهام عدالت می‌توانند از طریق نظام بانکی به میزان ۶۰ درصد از ارزش سهام عدالت خود، کارت اعتباری دریافت کنند.
کد خبر: ۹۸۴۰۷۷
| |
12306 بازدید
سهام عدالت وثیقه کارت خریدبانکی می‌شود؟

به گزارش تابناک به نقل از صداوسیما، حسین فهیمی گفت: بعد از جلسه شورای هماهنگی اقتصادی رئیس جمهور و اعلام رئیس کل بانک مرکزی، یکی از امکانات قابل توجه که در اختیار مشمولین قرار گرفته است پرداخت اعتباری به مشمولین سهام عدالت است.

وی ادامه داد: مشمولان سهام عدالت می‌توانند از طریق نظام بانکی تا سقف ۵۰ الی ۶۰ درصد از ارزش دارایی سهام عدالت خود، کارت اعتباری دریافت کنند و با استفاده از آن می‌توانند با مراجعه به مراکز خرید، بصورت اعتباری خرید کنند.

سخنگوی سهام عدالت گفت: این افراد تا یکسال فرصت دارند وجه را به بانک تسویه کنند و، چون بعد یکسال قیمت سهام افزایش می‌یابد این وام هزینه‌ی کمتری برای فرد دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت
آخرین اخبار