میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
وزارت اقتصاد اعلام کرد:

جدیدترین تصمیمات کمیته اجرایی آزادسازی سهام عدالت

وزارت امور اقتصادی و دارایی تصمیمات اولین جلسه کمیته اجرایی آزادسازی سهام عدالت را اعلام کرد که طبق آن، مقرر شد تا با سرعت لازم نسبت به صدور کد بورسی برای همه دارندگان سهام عدالت اقدام شود.
کد خبر: ۹۷۵۳۴۳
| |
9617 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، پیرو ابلاغیه مهم مقام معظم رهبری درخصوص آزاد سازی سهام عدالت و مذاکرات امروز جلسه هیأت دولت، اولین جلسه کمیته اجرایی ابلاغیه مذکور به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

براساس این گزارش، در این جلسه مقرر شد، با سرعت لازم نسبت به صدور کد بورسی برای همه دارندگان سهام عدالت اقدام شود.

علاوه براین، طبق اعلام وزارت امور اقتصادی و دارایی مقرر شد تا در اسرع وقت، جلسه فوق العاده شورای عالی بورس به منظور بررسی و تصویب مقررات مورد نیاز و انتقال سهام به دارندگان سهام عدالت برگزار شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات