میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بهای نفت در بازار جهانی به زیر ۳۰ دلار رسید

بهای نفت در بازارهای جهانی به دلیل شیوع کرونا و ادامه جدال نفتی میان روسیه و عربستان به زیر ۳۰ دلار رسید.
کد خبر: ۹۶۶۳۱۹
| |
9666 بازدید

بهای نفت در بازار جهانی به زیر ۳۰ دلار رسید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، نفت خام برنت دریای شمال به بشکه ای ۲۸ دلار و ۵۲ سنت رسیده است.

بهای نفت خام آمریکا وست تگزاس اینترمدیت نیز ۳.۰۳ دلار کاهش یافت و به ۲۸ دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه رسید که کم ترین قیمت از فوریه ۲۰۱۶ است.

عربستان سعودی پیش تر اعلام کرده بود که تولیدات نفت خود را برای کسب سهم بیشتر در بازار جهانی نفت افزایش می دهد.

زنگ خطر شیوع کرونا باعث شده تا کشورهای اروپایی تدابیر سختی برای شهروندان خود ایجاد کنند تا سرعت گسترش این ویروس کم شود.

بنابر این با توجه به کاهش تردد و قرنطینه در کشورهای اروپایی، تقاضا برای نفت خام بیش از پیش کاهش داشته است.

این موضوع در کنار رقابت کشورهای تولیدکننده نفت برای فروش و همچنین تخفیفات قیمتی که باعث افزایش عرضه شده، زمینه را برای کاهش بیشتر قیمت نفت فراهم کرده است.

توافق نفتی میان اوپک و روسیه حدود دو هفته پیش، پس از مخالفت مسکو با کاهش تولید بیشتر به دلیل شیوع کرونا پس از سه سال پایان یافت.

پیش از برگزاری این جلسه نیز انتظار می‌رفت توافق با مخالفت روسیه همراه شود. رییس جمهوری روسیه روز یکشنبه از قیمت‌های کنونی نفت دفاع کرده بود و به همین دلیل ‌مخالفت این کشور با تعمیق توافق تولید، دور از ذهن نبود.

اوپک کاهش ۱.۵ میلیون بشکه‌ای نفت را به اضافه کاهش ۱.۷ میلیون بشکه‌ای کنونی توافق، پیشنهاد کرده بود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت