صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

عراق ۱۱۲ کودک داعشی را به جمهوری‌آذربایجان تحویل داد

وزارت امورخارجه عراق پنجشنبه شب اعلام کرد که این کشور ۱۱۲تن دیگر از فرزندان اعضای گروهک تروریستی داعش را به جمهوری آذربایجان تحویل داده است.
کد خبر: ۹۶۵۴۶۷
| |
11861 بازدید
عراق ۱۱۲ کودک داعشی را به جمهوری‌آذربایجان تحویل داد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از تارنمای شبکه تلویزیونی "سومریه نیوز"، "احمد الصحاف" سخنگوی وزارت امورخارجه عراق در این باره گفت، این کودکان به همراه مادرانشان که در عراق زندانی بودند به جمهوری آذربایجان تحویل داده شدند.

وی افزود، این مسأله در چارچوب تلاش‌هایی است که برای پایان دادن به پرونده گروهک تروریستی داعش و خانواده عناصر این گروهک انجام می‌شود.

الصحاف گفت که تحویل کودکان داعشی به باکو با هماهنگی وزارت امورخارجه عراق و سفارت جمهوری آذربایجان در بغداد انجام شده است.

سخنگوی وزارت امورخارجه عراق همچنین اعلام کرد، با تحویل این افراد به جمهوری آذربایجان شمار کودکان داعشی که به کشورها بازگردانده شدند به ۹۴۰ نفر می‌رسد.

الصحاف اضافه کرد، تاکنون ۲۴۸ کودک داعشی نیز به جمهوری آذربایجان تحویل داده شده است.

اقدام دولت بغداد برای تحویل کودکان داعشی به باکو درحالی صورت می‌گیرد که بسیاری از کشورها ازپذیرش کودکان و زنان داعشی اتباع خود در عراق و سوریه به دلایل امنیتی سرباز می‌زنند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات