میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری کارمند قلابی دادگستری در آزادشهر

رئیس کل دادگستری استان گلستان از دستگیری کارمند قلابی حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان در آزادشهر خبر داد.
کد خبر: ۹۵۸۴۵۶
| |
8386 بازدید
دستگیری کارمند قلابی دادگستری در آزادشهر

به گزارش «تابناک»، هادی هاشمیان، رئیس کل دادگستری استان گلستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از دستگیری کارمند قلابی حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان در آزادشهر خبر داد و گفت: این فرد با معرفی خود به عنوان کارمند حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان از افراد پول می‌گرفت تا رای پرونده را به نفع آنان تغییر دهد.

رئیس کل دادگستری گلستان افزود: یکی از کسانی که به این کارمند قلابی پول داده بود، اما نتیجه پرونده به نفع وی صادر نشده بود با مراجعه به حفاظت و اطلاعات دادگستری استان گلستان متوجه شد این فرد کلاهبردار است و فریب خورده است.

وی در پایان عنوان کرد: با تلاش حفاظت و اطلاعات استان گلستان این کارچاق کن شناسایی و دستگیر شد و رسیدگی به پرونده این فرد که سابقه دار است در دادسرای آزادشهر آغاز شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت