صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

توقیف ۱۳ کشتی یمنی توسط ائتلاف سعودی

مسئولان بندر الحدیده یمن شنبه شب اعلام کردند که ائتلاف سعودی ۱۳ کشتی حامل سوخت و مواد غذایی را در اطراف این بندر توقیف و به آن‌ها اجازه بارگیری نمی‌دهد.
کد خبر: ۹۵۶۰۴۲
| |
8700 بازدید
توقیف ۱۳ کشتی یمنی توسط ائتلاف سعودی

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه خبری المسیره یمن، مسئولان بندر الحدیده افزودند، کشتی هایی که از سوی ائتلاف سعوی توقیف شدند، حامل ۱۶۱ هزار و ۶۶۳ تن مشتقات نفتی، ۸ هزار و ۵۱۸ تن گاز و ۶۸ هزار و ۱۳۰ تن مواد غذایی هستند.

بر اساس این گزارش، کشتی ها دارای مجوز از سوی سازمان ملل متحد هستند؛ اما ائتلاف سعودی با هدف تحت فشار قرار دادند مردم یمن اجازه پهلوگیری به این کشتی ها در بندر الحدیده نمی دهد و آن ها را توقیف کرده است.

دولت مستعفی یمن و "جنبش انصارالله" در مذاکرات صلحی که ۱۳ دسامبر سال گذشته (۲۲ آذر ۹۷) در استکهلم پایتخت سوئد انجام شد، به توافق هایی درباره استان های ساحلی الحدیده و "تعز" دست یافتند، اما این توافق ها با توجه به اختلاف های دو طرف بر سر جزئیات آن، اجرا نشده است.

عربستان و امارات از فروردین سال ۹۴ در قالب ائتلافی از چند کشور غربی و عربی و با کمک آمریکا به بهانه بازگرداندن «عبدربه منصور هادی» رئیس جمهوری مستعفی و فراری این کشور به قدرت، حملات گسترده‌ای را علیه یمن فقیرترین کشور عربی آغاز کردند.

بر اثر این تجاوز تاکنون هزاران یمنی کشته شده و براساس گزارش سازمان ملل متحد، قحطی در این کشور به بزرگ ترین فاجعه انسانی در جهان تبدیل شده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار