صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
وزیر خارجه مصر:

ایران از تفرقه میان اعراب نهایت استفاده را می‌برد!

اکنون آمریکا، جامعه جهانی و اسرائیل خود را در برابر کشوری می‌بینند که به هیچ یک از قوانین بین‌المللی پایبند نیست و این موضوع اصل نگرانی ماست. اکنون مشکل اصلی خاورمیانه، قدرت اتمی اسرائیل در غرب و قدرت اتمی ایران در شرق آن است... عراق دروازه شرقی اعراب به جهان است و برای ما بسیار اهمیت دارد و نتایج انتخابات در عراق نیز نشان داد گروهی که ایران از آنها هواداری می‌کند، پیروزی چشمگیری به دست نیاورده‌اند.
کد خبر: ۹۵۲۳۸
| |
11058 بازدید
سرویس بین‌الملل ـ «احمد ابوالغیط»، وزیر امور خارجه مصر به یک روزنامه عربی گفت: هجوم اسرائیل علیه لبنان، تنها در حد حرف است و نگرانی اصلی ما، تهدیدهای متقابل ایران و آمریکا علیه یکدیگر است.

به گزارش «تابناک»، روزنامه سعودی «الشرق الاوسط» با انتشار خبر بالا، به نقل از ابوالغیط نوشت: اوباما مردی است که پرونده‌های سنگین فلسطین، صلح اسرائیل، اشغال عراق و افغانستان و پرونده اتمی ایران را زیر بغل دارد.

او افزود: سخن از وقوع جنگ علیه ایران، ساده نیست، زیرا جنگ در یک لحظه آغاز می‌شود؛ اما پیامدهای آن را هیچ کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند.

 ابوالغیط همچنین اعتراف کرد: کشورهای عربی دچار تفرقه شده‌اند و ایران از این چندگانگی اعراب برای نفوذ در منطقه عربی سود می‌برد!

وی جنجال فرستادن موشک‌های اسکاد به سوریه از سوی لبنان را جنجالی علیه ایران نام برد و افزود: همه این اخبار، نشان می‌دهد که هدف از انتشار آن، مطرح کردن ایران به عنوان ارسال‌کننده سلاح به حزب الله است و بیشتر از آنکه یک جریان نظامی باشد، یک تحرک سیاسی است.

 او از اینکه تلاش‌های ترکیه و روسیه برای حل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران به نتیجه نرسیده، اظهار تأسف کرد و افزود: اکنون آمریکا، جامعه جهانی و اسرائیل خود را در‌ برابر کشوری می‌بینند که به هیچ یک از قوانین بین‌المللی پایبند نیست و این موضوع اصل نگرانی ماست. اکنون مشکل اصلی خاورمیانه، قدرت اتمی اسرائیل در غرب و قدرت اتمی ایران در شرق آن است!

 انتخابات عراق نیز در سخنان ابوالغیط و ارتباط دادن آن با ایران جالب توجه است: عراق دروازه شرقی اعراب به جهان است و برای ما بسیار اهمیت دارد و نتایج انتخابات در عراق نیز نشان داد گروهی که ایران از آنها هواداری می‌کند، پیروزی چشمگیری به دست نیاورده‌اند.

اما نکته آنکه شواهد نشان می‌دهد، متأسفانه سران کشورهای عربی، اکنون به دنبال فضاسازی برای نزدیکی هر چه بیشتر به غرب و چشم‌پوشی از شصت سال تجاوز صهیونیست‌ها به خاک و ناموسشان هستند و در این میان، هیچ بهانه‌ای بهتر از بزرگنمایی خطر ایران هسته‌ای نیافته‌اند تا با تقویت یک برداشت تاریخی اشتباه که نتیجه‌اش ترس اعراب از ایران است، خطر موجود اشغال سرزمین‌های عربی را با خطر خیالی ایران هسته‌ای برای اعراب جایگزین سازند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
اد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
خلایق هرچه لایق
لیاقت این سران عرب همینه
اینها نوکران اسرائیلند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۰۶ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
فردی که اسراییل را نادیده می گیرد و ایران را با آن مقاسه می کند، ابوالغیض هستند نه احمد ابوالغیط!
زاهدی
|
-
|
۱۵:۰۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
کدام استفاده ؟
سالهاست که به واسطه دفاع از منافع اعراب لطمه های جبران ناپذیری داریم می خوریم اگر چه این ناسپاسان همیشه در حال ضربه زدن به ما هستند .
به امید روزی که حقایق بر همگان روشن شود .
علی
|
-
|
۱۵:۱۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
چرا نظرات را چاپ نمی کنید
ناشناس
|
-
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
اکثر دولتمردان مصر جاسوس اسرائيل وآمريکا هستند و دشمن مردم فلسطين ولبنان و همچنين دشمن مردم مصر،اينها عمروعاص هاي زمان هستند. ،لعنت خدا بر حاکمان مزدور مصر.
ناشناس
|
NETHERLANDS
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
iran aslan be arab fekr nemikone,vagt nadare!!o
احسان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
وزیر خارجه نباید بزنه تو دهن این یاوه گو؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۸ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
نفرت براین پادوی بی سر وپای صهیونیزم کپیف
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
باید از ایشان سوال شود که ایران به کدامیک از قوانین بین المللی پایبند نبوده است. اینکه کشور ما بر حقوق خود در چارچوب قوانین آژانس اتمی و NPT تاکید دارد به معنای عدم پایبندی به قوانین بین المللی نیست.کینه توزی این اعراب جاهل و نادان با ما قابل درک نیست.
reza
|
DENMARK
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۲/۰۶
حا لا ز و ر شا ن به ا سر ا ئیل نر سید ه ا یر ا ن ر ا هد ف گر فته اند بد بخت ها ی خو د فر و ش حر ا می
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟